zakopale ratne sjekire?

Unatoč velikoj obiteljskoj svađi, Riley Keough i Priscilla Presley ruku pod ruku

18.01.2024 u 17:05

  • +2

Riley Keough i Priscilla Presley

Izvor: Profimedia / Autor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Bionic
Reading

Iako smrt često ujedini članove obitelji, podjela imovine još ih češće zavadi. Isto se dogodilo i nakon smrti Lise Marie Presley pa su njezina kći Riley Keough i majka Priscilla Presley gotovo godinu dana provele na sudu rješavajući imovinska pitanja

Godinu dana nakon smrti Lise Marie Presley njezina majka i njezina najstarija kći okupile su se na 75. dodjeli nagrada Emmy u središtu Los Angelesa. Iako su Riley Keough i baka Priscilla Presley u ovih godinu dana prošle kroz više sudskih sastanaka oko imovine koja ih je zavadila, čini se kako su bar na tren uspjele zaboraviti na obiteljske imovinske sporove.

Prije nekoliko je dana obilježena prva godišnjica smrti Lise Marie Presley, Elvisove kćeri jedinice koja je smrću zavadila svoju majku i najstariju kći kojima je ostala briga o Elvisovom nasljedstvu. Iako su u ovih godinu dana jedna drugoj pokazale zube, Riley Keough i Priscilla Presley zajedno su pozirale stvorivši privid kako je u obitelji Kralja sve u redu.

78-godišnja Priscilla i njezina unuka činile su se vrlo bliske te su se grlile pozirajući na crvenom tepihu.

O njihovoj ponovno stečenoj bliskosti svjedoči i činjenica da je Riley Keough baku povela kao podršku u velikoj noći u kojoj je bila nominirana u kategoriji glumica u ograničenoj seriji ili TV filmu za 'Daisy Jones and The Six'.

Za svečanu večer Keough je izgledala senzacionalno u zanimljivoj crnoj haljini dubokog izreza koji je otkrivao tetovažu u čast njezinog pokojnog brata koji si je život oduzeo u dobi od 27 godina 2020. godine. Njezina baka se uskladila bojom pa je odjenula crnu svilenu bluzu i odgovarajuću suknju.

Podsjetimo, nakon majčine smrti, Keough je imenovana jedinim upraviteljem imanja obitelji Presley, zbog čega je s njom u spor ušla Priscilla koja je osporavala valjanost oporuke pokojne kćeri Lise Marie Presley. Sudac je konačno riješio ovu stvar u studenom tako da je Priscilla dobila paušalnu isplatu od milijun dolara i pravo da bude pokopana pokraj Elvisa.

  • +18
Emmy 2024. Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / JC OLIVERA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / FREDERIC J. BROWN / AFP / PROFIMEDIA