HOĆE LI BRAK POTRAJATI?

Udala se kći Kurta Cobaina: Na vjenčanju bile i poznate face

24.10.2023 u 23:01

Bionic
Reading

Jedina kći nikada prežaljenog frontmena grupe Nirvana, Kurta Cobaina i Courtney Love, Frances Bean Cobain nakon propalog braka s Isaiahom Silvom, odlučila je ljubavi pružiti novu šansu. Udala se za sina poznatog skateboardera Tonyja Hawka, Rileyja Hawka

Početkom ovog mjeseca, točnije 7. listopada, u Los Angelesu se za skateboardera Tonyja Hawka udala kći Kurta Cobaina, Frances Bean Cobain. Za svoju vjenčanu kumu Frances Bean je odabrala glumicu Drew Barrymore, dok je mladencima pjevao njezin krsni kum, Michael Stipe, frontman grupe REM.

Novopečeni mladenci započeli su vezu u siječnju 2021. godine, a javnost je o svemu doznala nakon što je jedan korisnik Reddita objavio njihovu fotografiju s večere u restoranu na kojoj s bili s njegovim roditeljima, Tonyjem i Catherine.

Inače, Frances Bean iza sebe ima propali brak s glazbenikom Isaiahom Silvom. Za njega se udala 2014., a razveli su se u ožujku 2016. godine. Nakon razvoda završili su i na sudu zbog jedne gitare njezinog pokojnog oca Kurta Cobaina, koja je na kraju završila u rukama njezinog bivšeg supruga.

Francis Bean Cobain Izvor: Profimedia / Autor: Globe Photos / Zuma Press / Profimedia

Jedina kći pokojnog Kurta Cobaina i Courtney Love u trenutku očeve smrti 1994. godine imala je tek godinu i pol, a tijekom odrastanja s majkom je imala iznimno loš odnos.

I sama je, baš kao i roditelji, u tinejdžerskim godinama upala u svijet ovisnosti, a iz svega se izvukla 2016. kada je donijela odluku da sve to ostavi iza sebe. Nakon što se riješila ovisnosti uspjela je popraviti i odnos s majkom, no nije poznato je li Courtney bila pozvana na njezino drugo vjenčanje, jer na prvom nije bila.