SVAŠTA JE PROŠLA

Ostavio joj je bogatstvo: Pogledajte kako izgleda kći nikad prežaljenog glazbenika Kurta Cobaina

24.06.2022 u 14:15

Bionic
Reading

Frances Bean Cobain rijetko je prisutna na Instagramu, ali ondje se nedavno oglasila povodom Dana očeva prisjetivši se voljenog pokojnog oca Kurta, koji si je oduzeo život u vrijeme kad je ona bila djevojčica od dvije godine. U medijima je često isticala da ne može prežaliti što je odrasla bez tate

Kurt Cobain bio je frontman grupe Nirvana, no teret slave teško mu je pao. Sa suprugom Courtney Love, koju je oženio 1988. godine drogirao se alkoholizirao, to ga je koštalo života. Slavni glazbenik oduzeo si je život 1994. godine kada je imao samo 27, a iza sebe je ostavio kćer Frances Bean Cobain. Zbog majke sklone turbulentnom životu, skrbništvo nad njom dobile su njezina baka Wendy O'Connor i sestra njezina oca Kimberly Cobain.

Frances je poput roditelja ušla u svijet ovisnosti i to još u tinejdžerskim godinama. Prije nekoliko godina se odlučila izliječiti a onda je na društvenim je mrežama ispričala svoju priču.

'Kako postupamo s našim tijelima povezano je s načinom na koji postupamo s našim dušama. Sve je povezano. Mora biti. Zato ću danas slaviti svoje zdravlje i obilje sreće, zahvalnosti, osviještenosti, suosjećanja, empatije, snage, straha, gubitka, mudrosti, mira i bezbroj drugih zbrkanih emocija koje osjećam. One me podsjećaju tko sam, kakve su moje namjere, tko želim biti te me tjeraju da spoznam i osvijestim svoja ograničenja. Tvrdim da su moje pogreške moje, jer vjerujem da pridonose mom životnom rastu. Neprestano rastem. U trenutku kad zaustavim svoj rast je trenutak kad sam zatomila sebe, baš kao i ljude oko sebe', napisala je tada.

Nakon što je proslavila 18. rođendan naslijedila je očevo bogatstvo i autorska prava, a prije nekolio godina je javno priznala da je potrošila oko 70 milijuna kuna očevog bogatstva prije nego se 2016. godine sabrala i shvatila što radi. Danas dobiva oko 100 tisuća dolara mjesečno zahvaljujući autorskim pravima svojeg oca, a angažirala je profesionalni tim koji joj pomaže da nauči upravljati novcem.

Na razočaranje Nirvaninih fanova, priznala je da nije obožavatelj grungea te preferira novije glazbene žanrove. Frances neodoljivo podsjeća na svog oca: plave oči, plava kosa, s gitarom u ruci i posebnim vokalom. Povodom Dana očeva podijelila je dirljivu objavu i priznala kako su joj osjećaji komplicirani i kako joj nije nimalo lako.

  • +3
Frances Bean Cobain Izvor: Profimedia / Autor: Patricia Schlein / StarMax / Profimedia