CRNA PANTERA

Na pragu 50-e Naomi Campbell pozirala potpuno gola i pokazala još jednom zašto je jedna od najljepših žena svijeta

31.01.2020 u 14:00

Bionic
Reading

Prošlo je više od tri desetljeća otkako je Naomi Campbell, hodajući pistom na reviji Vivienne Westwood, pala pred svima. Te se scene još uvijek mnogi sjećaju, ponajviše crna pantera, koja je ovih dana ponovno obnovila suradnju sa slavnom modnom dizajnericom, za čiju je najnoviju kampanju skinula sve sa sebe

Zajedno sa Cindy Crawford, Claudijom Schiffer, Lindom Evangelistom i ostalima, Naomi Campbell bila je jedna od najpopularnijih supermodela 90-ih. Zbog svog nevjerojatnog izgleda i savršenog tijela bila je muza mnogim dizajnerima, a iako je s godinama prestala toliko puno raditi, još se uvijek rado odaziva nekim pozivima.

Tako je prihvatila i onaj modne dizajnerice Vivienne Westwood, da se prvi puta u svojoj karijeri nađe u njezinoj kampanji, što je ona objeručke prihvatila.

Dapače, 49-godišnja Naomi Campbell, koja će u svibnju i službeno ući u peto desetljeće, pozirala je bez ijedne krpice na sebi, potpuno gola i pokazala tijelo na kojem joj mogu zavidjeti i upola mlađe.

U kampanji se našla i sama dizajnerica, li i njezin suprug Andreas Kronthaler.

  • +3
Naomi Campbell Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

'Vjerujem da se stvari u životu događaju s razlogom. Trebale su mi 33 godine da snimim kampanju za Westwood i nevjerojatno sam sretna da sam je napravila u 49. godini života. Tako je bilo suđeno', poručila je Naomi Campbell.

Vivienne Westwood proljeće-ljeto 2020 kampanja Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube