ŽELE SE ISTAKNUTI

U pokušajima da nadmaše sva svoja scenska izdanja Maja Šuput i Franka Batelić navukle periku na glavu

21.03.2022 u 14:01

Bionic
Reading

I dok smo na osebujna izdanja Maje Šuput na Novoj TV već navikli tijekom showa 'Supertalent', ovoga puta iznenadila nas je svojim odabirom Franka Batelić - također je odlučila perikom prekriti svoju inače njegovanu, zdravu i sjajnu kosu

Voditelji i žiri natjecateljske emisije 'Ples sa zvijezdama' kao da se natječu kako nadmašiti jedni druge scenskim izdanjima za nedjeljnu emisiju uživo.

U trećoj emisiji gledatelje je iznenadila voditeljica i pjevačica Maja Šuput, a potom i Franka Batelić, pjevačica koja se nalazi u ovogodišnjoj postavi žirija.

Osim osebujnim modnim kombinacijama koje redaju na televiziji, sada pokušavaju privući pažnju neobičnim frizurama, a tehnike kojima ih uređuju zaista iznenađuju i šokiraju.

Svi oni koji prate rad Maje Šuput na sceni možda i nisu toliko šokirani njezinim mijenjanjem frizura jer često koristi razne perike i umetke za vlasište kako bi se transformirala. U trećoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama' Maja je pokušala utjeloviti frizuru legendarne Brigitte Bardot, podigavši svoje plave uvojke visoko u zrak. Pjevačica inače ima kratku bob frizuru, a za potrebe snimanja odlučila ju je produljiti.

Međutim, kada tako nešto vidimo na mladoj pjevačici Franki Batelić, za čiju je frizuru zadužen frizer Mijo Majhen, onda ostanemo iznenađeni.

Naime Franka je trenutno u fazi mijenjanja boje kose pa se kao prirodna brineta predstavila u nešto svjetlijem izdanju. Učinila je to pramenovima, a fanovi su oduševljeni njezinom promjenom. Baš zato mnoge je začudilo kada se na malim ekranima pojavila s perikom, po uzoru na svoju stariju kolegicu Šuput.