OBITELJSKA IDILA

Maja Šuput otkrila detalje raskošne proslave rođendana sinčića Blooma

19.03.2022 u 16:31

Bionic
Reading

Za svog jedinca Blooma, popularna domaća pjevačica, a odnedavno i voditeljica, sa suprugom Nenadom Tatarinovim organizirala je raskošnu proslavu u njegovu čast

Svakog 17. u mjesecu Maja Šuput obilježavala je novi mjesec života svog jedinca Blooma, a ovoga vikenda za njegov veliki prvi rođendan, ali i krštenje, organizirala je proslavu u poznatom zagrebačkom restoranu.

Detalje s proslave u znaku dekoracija od balona, ljuljačke i natpisa s Bloomovim imenom, Maja je, poput pojedinih uzvanika, podijelila na storyjima. Sa suprugom i Bloomom ispred rođendanske instalacije u zagrebačkom restoranu, Maja je pozirala za obiteljsku fotografiju kojom je najavila veliku proslavu.

Za rođendansku proslavu sinčica Blooma, Maja je odjenula ružičasti komplet od buklea, a poput supruga Nenada i jednogodišnji Bloom nosio je odijelo, poziravši iz maminog naručja.

‘Sretan rođendan najvećoj ljubavi mog života. Hvala ti za najljepšu, najuzbudljiviju i najemotivniju godinu ikada. Ti si sve što jedna mama može poželjeti, najiskrenija i najveselija duša puna ljubavi. Volim te do neba i nazad i tako vec 365 dana pa do zauvijek. Nek ti je najsretniji 1. roćkas srećice’, napisala je Maja na Bloomov rođendan na Instagramu.

  • +6
Maja Šuput Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram