OPORAVLJA SE

U klinici je: Slavni voditelj Jay Leno stradao u zapaljenom automobilu

14.11.2022 u 22:24

Bionic
Reading

Jay Leno, poznati američki voditelj talk showa, zadobio je teške opekline u svom automobilu te se trenutačno nalazi u klinici

Kako je objavio TMZ, slavni voditelj talk showa Jay Leno, nalazio se u garaži u LA-ju, kad je jedan od njegovih automobila eksplodirao.

Kako pišu američki mediji, Leno (72) zadobio je teške ozljede lica budući da je plamen zahvatio lijevu stranu, no sreća u nesreći je da nije zahvaćeno oko ili uho.

Poznati voditelj nalazi se u Grossman Burn Centeru, najvećoj svjetskoj klinici za opekline, a sve svoje obveze tijekom tjedna Leno je otkazao.

Voditelj je trebao gostovati i na konferenciji The Financial Brand u nedjelju, no organizatori su poručili da je došlo do 'ozbiljnog zdravstvenog problema' pa se Jay Leno nije mogao pojaviti.

Inače, kako je objavio Variety, voditelj Jay Leno se oglasio nakon događaja.

'Zadobio sam ozbiljne opekline. Dobro sam. Treba mi tjedan ili dva da stanem na svoje noge', poručio je Leno koji ima impresivnu kolekciju automobila koja broji više od 180 vozila.

Inače, Leno je naslijedio Johnnyja Carsona kao voditelj NBC-jeve emisije 'The Tonight Show'. On je kasnije napustio emisiju kako bi pokrenuo vlastiti talk show u udarnom terminu, 'The Jay Leno Show', dok je Conan O'Brien postao novi voditelj 'The Tonight Show'. Oba su talk showa patila od loše gledanosti, što je rezultiralo neslavnom odlukom NBC-a da ponovno postavi Lena kao voditelja 'The Tonight Showa' u ožujku 2010.

Leno je ostao s kasnonoćnom emisijom još četiri godine i službeno je napustio talk show 6. veljače 2014. kad ga je zamijenio Jimmy Fallon.

Jay Leno je 2015. pak lansirao seriju 'Jay Leno's Garage' koja se prikazivala na CNBC-ju. Serija je do sada doživjela ukupno sedam sezona i 88 epizoda.