U DOBI OD 89 GODINA

Preminuo otac Jennifer Aniston, a slavna se glumica dirljivom porukom oprostila od voljenog tate

14.11.2022 u 16:17

Bionic
Reading

Američki glumac John Aniston, otac Jennifer Aniston, preminuo je u petak u dobi od 89 godina

Poznata glumica se oprostila od oca dirljivom porukom i fotografijama koje je objavila na svojem Instagram profilu

Aniston, legenda 'Days of Our Lives' i otac Jennifer Aniston, preminuo u dobi od 89. godina.

Glumački veteran bio je najpoznatiji po glumi Victora Kiriakisa u toj popularnoj TV seriji počevši od 1985.

  • +6
John Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Alpha / Zuma Press / Profimedia

U ponedjeljak je omiljena glumica objavila na Instagramu da je njezin otac preminuo 11. studenog.

'Dragi tata...⁣ John Anthony Aniston. Bio si jedan od najboljih osoba koje sam ikad poznavala. Zahvalna sam što si otišao na nebu u mir i bez boli. I to 11. 11. - ništa manje! Uvijek si imao savršen tajming. Taj broj će zauvijek vrijediti još više ta mene. Voljet ću te do kraja vremena. Ne zaboravi nas posjetiti', poručila je shrvana Jenn koja je na Instagramu objavilu crno-bijelu fotografiju sa svojim ocem iz djetinjstva.

Inače, njezin je otac u lipnju dobio Emmy za životno djelo za svoju dugogodišnju ulogu u toj dugovječnoj TV seriji. Iako John Aniston nije tad nazočio ceremoniji, Jennifer se virtualno pojavila na pozornici dodjele nagrada kako bi proslavila važnu očevu nagradu.

John Aniston je rođen 1934. na grčkom otoku Kreti. Glumio je i u serijama 'Search for Tomorrow', 'The West Wing', 'Gilmore Girls' i 'Mad Men'.

Inače, serija Days of Our Lives (Naši najbolji dani) emitirala se na NBC-u od 1965. do 2022. godine, što je čini jednim od najdugovječnijih scenarističkih TV programa na svijetu, a prikazivala se gotovo svakog radnog dana.

Uz Jennifer, John iza sebe ostavlja sina Alexa Anistona i njegovu majku Sherry Rooney s kojom se Aniston oženio 1984. Inače, Johnova prva žena i Jenniferina majka, Nancy Dow, preminula je još 1980. godine.