sreći nema kraja

U iščekivanju prinove: Luka Šulić i njegova draga podijelili trenutke intime

31.10.2017 u 10:29

Bionic
Reading

Slavni violončelist i njegova supruga proživljavaju svoje najsretnije dane. Lijepa Slovenka Tamara Zagoranski naime svaki trenutak mogla bi roditi jer joj je termin već prošao, a Luka Šulić trenutke intime i njihovog slatkog iščekivanja podijelio je sa svojim fanovima

Zaljubljeni violončelist ne može sakriti svoje veselje zbog dolaska prinove, a čekajući dolazak prvog djeteta Luka Šulić i Tamara Zagoranski krate vrijeme uživajući zajedno. Zabavljaju se sviranjem i plesanjem te - snimanjem.

Tamara je rodom iz Maribora, a u istom je gradu rođen i popularni Luka. Svom dragom bezuvjetnu podršku pruža iz sjene pa se o ljepotici koja je osvojila srce poznatog violončelista malo zna. 

'Bavim se osiguranjem, vodimo obiteljski posao. Ne šećem se manekenskim pistama niti sam to radila', izjavila je za InMagazin Tamara, za koju se često pisalo da se nekad bavila manekenstvom.

U 41. tjednu je trudnoće, što znači da je termin za porod već prošao te da bi mogla roditi svaki tren.

Veza Luke i Tamare otkrivena je početkom listopada 2015. godine, kada je par uživao na koncertu Massima Savića održanim u mariborskom klubu Rožmarin. U javnosti su se počeli pojavljivati u ljeto 2016., a početkom studenog iste godine pjevač Joško Čagalj Jole objavio je na Facebooku fotografiju kako se zabavlja u krugu prijatelja, na kojoj je Luka nježno naslonio glavu na Tamarino rame. Krajem prosinca su se i zaručili, dok su bili na romantičnom putovanju na Novom Zelandu, a sudbonosno 'da' izgovorili su 7. srpnja 2017.

'Tamaru sam upoznao kada smo Stjepan i ja pauzirali od nastupa jer je on ozlijedio vrat. Privukla me ljepotom i jednostavnošću, smirena je i teško je se može izbaciti iz takta. Tijekom mojih turneja najviše komuniciramo putem Vibera i WhatsAppa', ranije je izjavio violončelist.

  • +4
Luka Šulić Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL