ljubav cvate

Luka Šulić ne krije ljubavnu sreću: Nježni poljupci na osami

04.05.2017 u 10:48

Bionic
Reading

Violončelist Luka Šulić rijetko kada objavljuje privatne fotografije sa svojom zaručnicom Tamarom Zagoranski, ali kada se to i dogodi, onda su to zaista predivni prizori na divnim mjestima koji šalju poruke pune ljubavi

Tako je i ovoga puta na svom Instagramu naš istaknuti violončelist Luka Šulić objavio fotografiju sa svojom dugogodišnjom djevojkom, odnedavno i zaručnicom Tamarom Zagoranski.

'Magično skriveno mjesto', napisao je Luka ispod slike na kojoj par djeluje i više nego zaljubljeno te uživaju u plavetnilu oko sebe.

Magical secret place 💙

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

Luka i Tamara zaručili su se na Novom Zelandu, na kojem su 2Cellosi bili na turneji, a nedavno su potvrdili i kako je lijepa Slovenka trudna te da se jako vesele prinovi.

'Istina je, da. Htio sam ovjekovječiti taj lijepi trenutak, to lijepo putovanje jer je Novi Zeland stvarno čarobno mjesto. Predivno, romantično... I sve skupa se dogodilo vrlo spontano', potvrdio je nakon dugih nagađanja nedavno 29-godišnji Luka. 

Happy Valentines Day!❤🌹 #love

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

Njegov službeni profil na Instagramu uglavnom krase fotografije koncerata 2Cellosa i prepunih dvorana koje napune, stoga ovakva slika uvijek iznenadi i oduševi njegovih 79 tisuća pratitelja i obožavatelja.