BRAK MU GODI

Luka Šulić u zagrljaju voljene: 'Svaki dan se budim ponizan i zahvalan'

26.08.2017 u 13:49

Bionic
Reading

Luka Šulić nedavno je oženio prekrasnu Slovenku Tamaru Zagoranski, a koliko je zahvalan na tome što ju ima pokraj sebe, naš poznati violončelist je javno obznanio na društvenim mrežama te se svojim fanovima zahvalio na rođendanskim čestitkama

Luka Šulić proslavio je svoj 30. rođendan u najboljem mogućem društvu - sa suprugom Tamarom Zagoranski. Naš slavni violončelist i član dueta 2Cellos početkom srpnja se oženio za prelijepu Slovenku koju je zaručio na Novom Zelandu dok je bio na turneji.

Da mu je vjenčanje s Tamarom bio 'najsretniji dan u životu' Luka nije krio, a sa svojim je obožavateljima tada podijelio i svadbene fotografije na kojima se vidi kako između golupčića cvjeta ljubav i sreća.

A da uistinu uživa u najljepših trenucima svog života, violončelist je potvrdio romantičnom fotografijom na svom Instagram profilu na kojoj je Luka u zagrljaju svoje prekrasne novopečene supruge. Ovo je njihova prva fotografija nakon vjenčanja, a koliko je zahvalan na tome što ima Tamaru pokraj sebe, Luka je jasno i glasno napisao ispod fotografije.

'Budim se svaki dan blagoslovljen, ponizan i zahvalan', napisao je violončelist uz fotografiju na kojoj prstom pokazuje na svoju voljenu. Lijepa Mariborka obgrlila je Luku i udijelila mu rođendanski poljubac, a naljepši poklon stiže na zimu kada će bračni par po prvi put postati roditelji.

Veza Luke Šulića i Tamare Zagoranski otkrivena je početkom listopada 2015., kada su uživali na koncertu Massima Savića u mariborskom klubu Rožmarin, a od tada je par nerazdvojan.