32. ROĐENDAN

U domu Ivana Rakitića ponovno se slavi; evo kako je izgledala proslava rođendana njegove voljene Raquel

17.12.2021 u 17:58

Bionic
Reading

Nogometaš Seville i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić s Raquel Mauri u braku je od 2013. godine, a da su i dalje zaljubljeni kao prvog dana, jasno pokazuju objavama na društvenim mrežama. Raquel je sada otkrila i kako ju je Rakitić iznenadio za njezin 32. rođendan

'Sretna sam što imam takve ljude u svom životu i što mogu još jednu godinu sa sovjom mamom proslaviti naš dan. Hvala ti Ivane Rakitiću što si pripremio ovako lijepu i cjelodnevnu proslavu, punu radosti, smijeha, pjesme i plesa. Volim te cijelom svom dušom!'

Napisala je to ispod posljednje objave Raquel Mauri, influencerica i supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića, s kojima je u braku od 2013. godine i imaju dvije kćerke - Altheu i Adaru. Uz to je objavila niz fotografija s proslave svog 32. rođendana, za koji je dobila i posebne balone, od kojih je najviše upadao u oko veliki balon s nizom malih, na kojima je pisalo njezino ime - Raquel.

Sa suprugom je pozirala na terasi s pogledom na grad, a za Instagram su izmijenili i nekoliko poljubaca. Za svoj rođendan Raquel Mauri odjenula je crnu košulju po kojoj su bile ispisane riječi bijelim slovima i uz to bijelu nabranu mini suknju koja završava malim volanom, a kojom je istaknula svoju vitku figuru i dobro istrenirane noge.

  • +3
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Kosu, koja je u posljednje vrijeme obojana u smeđe, Raquel je izravnala i raspustila i decentno se našminkala. Rakitić se, s druge strane, odlučio za sivu vesticu u kombinaciji s tamnoplavim hlačama, a supruzi je na dar, između ostaloga, donio i buket cvijeća.