SVE JOJ STOJI

Fanovi je ne prestaju hvaliti: Raquel Mauri ponovno je užarila društvene mreže najnovijom objavom

11.12.2021 u 10:58

Bionic
Reading

Raquel Mauri, atraktivna supruga Ivana Rakitića, našeg bivšeg reprezentativca i nogometaša Seville, ima vojsku obožavatelja na društvenim mrežama koji prate svaku njezinu objavu

Lijepa Španjolka, po mnogima jedna od najzgodnijih wagsica, često objavljuje zanimljive detalje iz svojeg života, a rado pozira i u trendi kombinacijama.

Vremenom je stekla veliku popularnost i među obožavateljima svog supruga, proslavljenog nogometaša Ivana Rakitića.

Nakon što je tijekom ljetnih mjeseci brojne fanove redovito častila atraktivnim prizorima u kupaćim kostimima i stajlinzima kao stvorenima za plažu, sad se pojavila u nečemu posve drukčijem.

Raquel je ponovno izazvala pravu pomutnju u još jednom modnom izdanju kao stvorenom za hladnije mjesece.

Na Instagramu se pohvalila odličnom modnom kombinacijom koja istaknula njezinu besprijekornu figuru, a za koju je dobila samo pohvale.

'Ono što te čini drugačijim je ono što te čini posebnim. Sretan vikend', poručila je dugokosa Andalužanka.

  • +3
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Udobna bež vesta sa sitnim aplikacijama u obliku cvijeća, ležerno utaknuta u crnu suknju s visokim prorezom stajala joj je kao salivena, a ovaj spoj s kojim nema greške upotpunila je sivim čizmicama od brušene kože.

Sunčane naočale i statement kožna torba zaokružili su ovaj ženstveni stajling lijepe Raquel.

Nije dugo trebalo čekati na komplimente kojima su je obasuli obožavatelji: 'Divna', 'Prelijepa', 'Kako lijepo, ugodan vikend, i da uživate sa svojom divnom obitelji'.

Inače, Raquel i Ivan građanski su se vjenčali 2013. godine dok se crkveno vjenčanje održalo dvije godine kasnije, točnije 20. lipnja u seviljskoj katedrali. Par živi u Španjolskoj, a ponosni su roditelji dvije djevojčice: Althee i Adare.