Kakva romantika

Rakitiće zahvatilo novo slavljeničko raspoloženje, a spremni su i za blagdane

15.12.2021 u 17:05

Bionic
Reading

Ni ovaj veliki dan njegove životne družice, supruge Raquel Mauri nije mogao proći bez objave i emotivne posvete na društvenim mrežama. Andalužanka je oproslavila 32. rođendan, a slavni sportaš se itekako potrudio da joj taj dan učini posebnim. Opet su pale nježne riječi i poljupci na novim zajedničkin fotografijama

Nogometaš Ivan Rakitić ne skriva koliko je zaljubljen u svoju lijepu suprugu Raquel Mauri te koliko je romantičan.'Ljubavi, kako sam sretan što te imam pred sebe. Ti si nešto najbolje što mi se dogodilo u životu. Danas je tvoj dan, tvoj rođendan. Želim ti da uživaš, da nas svojom radošću, snagom i karakterom i dalje vodiš naprijed. Zajedno ćemo postići sve! Volim te živote moj, sretan rođedan', poručio je zaljubljeni Ivan Rakitić.

Uz poruku je Raketa objavio i nekoliko crno bijelih fotografija nastalih u Madridu, a u Instagram storyju čestitao je rođendan i svojoj punici Puri Olmo. I ona je poput zeta i kćeri Raquel poprilično aktivna na svom Instagram profilu, gdje rado dijeli fotografije svoje obitelji - one na kojima je sa suprugom te unučicama Altheom i Adarom, kćerima od Raquel i Ivana.

Raquel koju smatraju jednom od najzgodnijih žena domaćih nogometaša također je svojoj majci čestitala rođendan preko društvenih mreža, a s jedno od prethodnih objava je najavila kako su ona i njezin suprug 'spremni za Božić'.

Mnogima je već poznato da su se Ivan i Raquel vjenčali 2013. te imaju kćeri Altheu i Adaru. U lipnju 2016. odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali. Sudeći po brojnim fotografijama na društvenim mrežama, par se ludo voli kao i prvog dana.

  • +3
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL