NJEGOV PONOS

U 84. godini života ponovno će mijenjati pelene: Evo što znamo o troje Pacinove djece

02.06.2023 u 18:00

Bionic
Reading

Sa 29-godišnjom djevojkom Noor Alfallah Al Pacino će ponovno, umjesto u ulozi djeda, uživati u ulozi oca. Četvrto dijete stiže mu u poznim godinama, dok s dvije bivše partnerice ima još troje djece

Sasvim sitno broje 83-godišnji Al Pacino i 29-godišnja Noor Afallah do rođenja njihovog prvog djeteta. Atraktivna brineta u osmom je mjescu trudnoće, a holivudskoj je zvijezdi navodno isprva tajila trudnoću, budući da istu nisu planirali.

I dok će Noor ovo biti prvo dijete, Al Pacino već ima iskustva s mijenjanjem pelena, iako je to bilo uistinu davno. Holivudska zvijezda, koja se nikad nije ženila, iz dvije bivše veze ima troje djece. Evo što znamo o njegovim nasljednicima.

  • +2
Al Pacino i djevojka Noor Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Julie Marie Pacino

Holivudski glumac je s profesoricom glume Jan Tarrant 1989. godine dobio prvo dijete - kćer Julie Marie, koja je, baš poput svojih roditelja, i sama krenula u filmsku industriju. Julie Marie ima diplomu sa Filmske akademije u New Yorku, a radi i u dvije producentske kuće - Poverty Row Entertainment i Tiny Apples.

Anton James i Olivia Pacino

2001. godine Al Pacino dobio je blizance Antona Jamesa i Oliviju s glumicom Beverly D’Angelo. Blizance su dobili zahvaljujući IVF-u nakon četiri godine borbe glumice da ostane trudna.

Inače, ranije ovog mjeseca Beverly D'Angelo je na Instagramu progovorila o svojoj vezi s Alom Pacinom, otkrivši da su se upoznali prije 27 godina, a iako odavno nisu zajedno, i dalje su bliski i povezani.

'Živjeli smo zajedno sedam godina, dobili dvoje djece, prekinuli, ali smo nastavili postojano putovati kao suroditelji i podijelili svoje živote s dubljom vrstom intimnosti, iskrenosti i prihvaćanja nego što bi 'tradicionalna' veza dopustila.'