u 54. godini života

Tužne vijesti iz Hollywooda: Umrla je Anne Heche, nakon nesreće u kojoj se autom zabila u kuću

12.08.2022 u 20:04

Bionic
Reading

Američka glumica poznata po ulogama u filmovima kao što su 'Psiho', 'Donnie Brasco' i 'Cedar Rapids' protekli tjedan doživjela strašnu prometnu nesreću. Vijest da je danas preminula potvrdila je njezina obitelj, nakon što je prethodno najavila da će je isključiti s uređaja za održavanje života

Anne Heche preminula je u 54. godini nakon što su isključeni aparata za održavanje života, javlja Guardian. Aparati su pomagali vitalnim organima da funkcioniraju budući je glumica bila na listi donora organa.

Mnogi su se nadali da će se Heche oporaviti no posljednje vijesti o glumici potvrdile su njezino kritično stanje. 'Želimo zahvaliti svima koji su se molili za njezin oporavak, ali i požrtvovnim liječnicima i predivnim medicinskim sestrama koji su brinuli za nju u Grossman Burn Centeru. Nažalost, Anne je u nesreći pretrpjela tešku anoksičnu ozljedu mozga i još je uvijek u komi u kritičnom stanju. Nitko ne očekuje da će preživjeti', u petak je rekla glumičina obitelj za američki magazin People.

Podsjetimo, prošlog je tjedna Anne doživjela tešku prometnu nesreću. Sa svojim automobilom zaletjela se u garažu te je zbog siline udarca došlo do požara na automobilu i cijeloj kući. Pedeset devet vatrogasaca gasilo je požar 65 minuta. Glumica je u kritičnom stanju prevezena u bolnicu. U petak su američki mediji pisali da su prve krvne pretrage pokazale prisutnost narkotika u krvi.

Podsjetimo, Heche je postala poznata po svojoj glumi nagrađenoj Emmyjem u televizijskoj drami 'Another World'. Glumila je u mnogim drugim filmskim ulogama uključujući HBO-ovu seriju 'Hung' i filmove 'Wag the Dog'. Na naslovnice tabloida dospjela je zbog veze s Ellen DeGeneres, otprilike u vrijeme kada je DeGeneres objelodanila da je lezbijka (kasnih 1990-ih). Heche se nakon prekida s komičarkom udala za snimatelja Colemana Laffoona, no kasnije su se razveli. Nekoliko godina nakon toga bila je u vezi s glumcem Jamesom Tupperom, kolegom iz televizijske serije 'Men in Trees'. Heche je imala 53 godine i dva sina.

  • +5
Anne Heche Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Danas su procurile fotografije glumice koja je pozirala sretna samo 21 minutu prije nego što je doživjela nesreću. Posjetila frizerski salon Glass Hair, a vlasnik je na Instagramu podijelio njezinu fotografiju te je opisao kao ljupku osobu. 'Tako sam danas upoznao Anne Heche, kupila je crvenu periku kod mene', napisao je uz objavu.