ŠANSE SU GOTOVO NIKAKVE

Obitelj ne vjeruje da će Anne Heche preživjeti: Glumicu aparatima održavaju na životu kako bi joj ispunili posljednju želju

12.08.2022 u 10:08

Bionic
Reading

Kako su otkrili članovi njezine obitelji za američke medije, glumica Anne Heche trenutno se održava na životu samo zahvaljujući aparatima i to kako bi se napravile sve provjere može li postati donatorica organa. Samo je pitanje sata kada će se donijeti konačna odluka kojom će liječnici ugasiti aparate

Nakon što je prošlog tjedna doživjela tešku prometnu nesreću i završila u bolnici, gdje se nalazi u komi, obitelj 53-godišnje glumice Anne Heche izjavila je kako 'ne očekuju da će ona preživjeti'.

Američki magazin People objavio je izjavu njezine obitelji koji su rekli kako je Anne Heche pretrpjela teške ozljede kao i da je se održava na životu kako bi mogli utvrditi može li glumica postati donatorica organa, što je ujedno bila njezina davna želja.

'Želimo zahvaliti svima koji su se molili za njezin oporavak, ali i požrtvovnim liječnicima i predivnim medicinskim sestrama koji su brinuli za nju u Grossman Burn Centeru. Nažalost, Anne je u nesreći pretrpjela tešku anoksičnu ozljedu mozga i još je uvijek u komi u kritičnom stanju. Nitko ne očekuje da će preživjeti', rekla je obitelj.

  • +5
Anne Heche Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsjetimo, Anne Heche se prošlog petka u punoj brzini, svojim automobilom Mini Cooper zabila u jednokatnicu u četvrti Mar Vista u zapadnom dijelu Los Angelesa. Udarac je bio toliko snažan da se automobil zapalio, a požar je ubrzo zahvatio i ukrasno grmlje oko kuće, koje je potom zapalilo i kuću. Požar su vatrogasci gasili sat vremena, a glumica je u teškom stanju odvezena u bolnicu.

Policija još uvijek istražuje pod kakvim je utjecajem bila Anne Heche u trenutku nesreće. Prema pisanjima nekih medija, alkohol je odbačen, jer ga u krvi nije bilo, a neki pišu kako je u njezinom tijelu pronađen kokain. Snimka kamere s jedne obiteljske kuće pokazuje kako je Anne Heche vozila kao sumanuta.

Vlasnica kuće u koju se zabila, uspjela se izvući bez ikakvih ozljeda, a susjedi su svjedočili snažnom udarcu kada je automobil doslovce ušao u kuću: 'Prozori su bili razbijeni, pa smo otvorili zadnja vrata automobila. Heche nam je odgovorila i rekla da nije dobro, što je bilo teško. Znam da je nisu izvukli iz automobila sve dok požar nije bio gotovo u potpunosti ugašen.'