još čeka onu pravu

Turski ljepotan iz hit sapunice ne voli da ga se naziva zavodnikom, smatra se 'običnim' dečkom

02.09.2019 u 15:57

Bionic
Reading

Novi televizijski zavodnik odmah je privukao pažnju žena kad se na Novoj TV počela emitirati serija 'Fazilet i njezine kćeri'. 29-godišnjeg Alpa Navruza u Turskoj nazivaju jednim od najatraktivnijih glumaca, a on ne voli kad ga nazivaju zavodnikom jer se smatra 'običnim' dečkom

Prvo su ga zapazili modni agenti pa je jedno vrijeme snimao reklame i radio revije, a potom su atraktivnog 183 centimetra visokog Turčina uočili i televizijski producenti. Prve je ponude prihvatio s oduševljenjem i proslavio se već jednom od prvih uloga, Sinana Egemana, zavodnika i 'crnu ovcu' imućne obitelji Egemen koji je će stupiti u romantičnu vezu s Hazan, jednom od kćerki gospođe Fazilet.

Alpa Navruza, čiji je zaštitni znak duža kosa, zbog svog talenta i markantnosti nazivaju 'nasljednikom', ali i konkurencijom Buraka Ozcivita, kojeg se domaća publika sjeća iz serije 'Sulejman veličanstveni' po ulozi Bali-bega.

View this post on Instagram

#bnw

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on

Rođen je u Istanbulu 15. siječnja 1990. godine. Osim lijepog lica može se pohvaliti i akademskom naobrazbom, odnosno diplomom fakulteta u Yildizu, gdje je pohađao Odsjek za turski jezik i književnost. U slobodno vrijeme rado kuha i druži se s prijateljima, bavi se plivanjem i streljaštvom, a opušta ga glazba te najradije sluša Justina Timberlakea.

Glumio je u horor-filmu 'Ceberrut' te serijama 'Elimi birakma', 'Arkadaslar Iyidir' i 'Aşk Laftan Anlamaz'. Na Instagramu je vrlo aktivan i rado dijeli svoje fotografije i događaje iz vlastitog života. Ne voli kad ga za njega govore da je zavodnik budući da sebe smatra 'običnim' dečkom.

View this post on Instagram

#tb 🙄

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on

Na radost obožavateljica, zasad navodno nije zauzet. 'Još uvijek čekam onu pravu. Trenutno ne žurim nigdje. Posao mi je trenutno na prvom mjestu. Neću bježati od novinara, obavijestit ću vas kad se to desi, ne brinite', izjavio je glumac čiju je izjavu prenio portal Turske serije i glumci. Bio je u vezi s glumicom Başak Parlak, koju su domaći gledatelji mogli pratiti u seriji ‘Ponovo rođen’ te kao Ece u ‘Draguljare­voj kćeri’.