BUDUĆA MLADENKA

Trudna Ella Dvornik otkrila kada planira vjenčanje

21.08.2017 u 11:31

Bionic
Reading

Kći kralja funka Ella Dvornik prije nekoliko tjedana napokon je potvrdila šuškanja o trudnoći, a sada je s fanovima podijelila i to kada planira vjenčanje. Budući da je nedavno odradila modno snimanje za jedan brend vjenčanica, vjerujemo da je izabrala najdraži model haljine u kojoj će sa svojim Charlesom stati pred oltar

'Sad kad smo u sigurnijoj zoni i kad sam rekla svojim najbližima, vrijeme je da i vi znate. Nakon skoro četiri godine Charles i ja čekamo malog hibrida', poručila je Ella Dvornik prije nekoliko tjedana putem Facebooka svim svojim obožavateljima.

Iako se već neko vrijeme nagađalo da je u drugom stanju, pogotovo nakon paparazzi fotografija koje su brzo osvanule u svim medijima, naša uspješna travel i modna blogerica čekala je da prođe rizično razdoblje trudnoće prije nego što to podijeli sa svijetom.

Not today. Next year 😅 #weddingdress #wedding #weddinggown

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

Nakon što je potvrdila trudnoću vjerujemo kako su ju mnogi pitali i kada planira vjenčanje sa svojim zaručnikom Charlesom, a sada je i to otkrila.

Planiranje vjenčanja nije mala stvar, pa je Ella ipak sve to ostavila za iduću godinu, nakon što rodi i malo se privikne na majčinstvo.

'Ne danas, iduće godine', napisala je ispod fotografije na Instagramu, na kojoj 25-godišnjakinja pozira u predivnoj bijeloj vjenčanici, i time dala naslutiti kako će se svadba održati na današnji datum iduće godine.

Ova fotografija nastala je naime za vrijeme snimanja za jedan hrvatski brend vjenčanica te smo gotovo sigurni kako se Ella već tada opredijelila za svoju haljinu.

  • +3
Ella Dvornik, zvijezda Guliverove kampanje Izvor: Promo fotografije / Autor: Karmen Poznic

Ubrzo nakon ove objave mnogi su joj fanovi počeli sugerirati kakav bi joj kroj vjenčane haljine i frizura najbolje stajali.