RIJEŠEN MISTERIJ

Ella Dvornik ima progresivan trbuh i jednu lijepu vijest

06.08.2017 u 11:10

Bionic
Reading

Glasine o trudnoći Elle Dvornik, koje su potaknule paparazzi fotografije, kćer kralja funka nije nikad službeno komentirala. Trudnoću je napokon potvrdila i otkrila zašto je tu tajnu ovoliko dugo čuvala

'Htjela sam proći rizično razdoblje prije nego objavim, a i htjela sam to nekako napraviti na svoj način, makar su mi neki prije vremena oduzeli zadovoljstvo da ovo objavim. Trebalo mi je vremena da splasnu sva pitanja i potencijalni zdravstveni rizici prije objave, jer budimo realni, i sretne vijesti znaju često i prebrzo završiti tragično', objasnila je razloge čuvanja tajne Ella.

'Sad kad smo u sigurnijoj zoni i kad sam rekla svojim najbližima, vrijeme je da i vi znate. Nakon skoro 4 godine, Charles i ja čekamo malog hibrida', poručila je Ella svojim obožavateljima putem Facebooka.

Dodatnu pomutnju Ella je nedavno unijela objavama na Facebooku o problemima s nadutosti crijeva za koje ne zna bi li pripisala intoleranciji na određenu hranu ili alergiji, što je potkrijepila i fotografijama.

Duhovitom objavom nakon potvrde trudnoće riješila je i misterij velikog trbuha, objasnivši da se radi o progresivnom trbuhu koji biva sve većim što ona više jede. I da, nije lagala za kivi!

  • +35
Sva lica Elle Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

 

Sretnu vijest potvrdio je i Ellin odabranik Charles na svom Instagramu.

Life is Beautiful! My beautiful life ))))

Objavu dijeli Charles Pearce (@charles_pearce)

Two become three )))

Objavu dijeli Charles Pearce (@charles_pearce)