nema 'papir'

Ella Dvornik iznenadila priznanjem, otkrila zašto nikad nije završila srednju školu

13.12.2023 u 13:21

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica, kćerka pokojnog kralja funka Dina Dvornika nedavno je gostovala na konferenciji Beep U, a tom prilikom je progovorila o svom napuštanju školovanja

Ella Dvornik odlučila je prekinuti školovanje nakon što je završila drugi razred Privatne umjetničke škole u Zagrebu i to zbog uloge u seriji 'Rođaci'.

Serija se nikada nije počela prikazivati, a Ella je sa svojim roditeljima snimala reality show 'Dvornikovi'.

'Sve vrijeme me kopkalo to što nikad nisam završila srednju školu. Stalno su me svi osuđivali zbog toga, ali sam osjećala da imam neku ambiciju koju moram ispuniti. Znala sam da neću ići na faks ni ništa', rekla je blogerica. Srednju školu je napustila u drugom razredu, a priznala je kako je naučila brojne lekcije o životu i bez srednje škole.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Koliko god ljudi mislili da je to greška, mislim da sam stvarno naučila puno o životu time što sam na neki način morala naći nešto u čemu sam dobra bez nekakvog znanja, hajmo reći. Sve vrijeme sam nalazila to nešto što bi me ispunilo i na kraju sam došla do ovog i drago mi je, iskreno', naglasila je Ella koja trenutno prolazi kroz proces razvoda od Charlesa Pearcea.

  • +3
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX