BUDUĆA MAMA

Ella Dvornik: 'Prvi put u životu imam izgovor da se ovakva pojavim na plaži'

15.08.2017 u 12:53

Bionic
Reading

Kći kralja funka, uspješna modna i travel blogerica Ella Dvornik, nagađanja o svojoj trudnoći prekinula je konačno početkom kolovoza, potvrdivši da je u drugom stanju. Svoju sreću više ne krije, a pratitelje na društvenim mrežama ponovo je oduševila fotografijom svog, sve većeg, trbuščića

'Prvi put u svom životu imam izgovor da se pojavim ovakva na plaži. Život je dobar', napisala je Ella pored najnovije fotografije na kojoj, u kupaćem kostimu i kimonu, pozira ispred ogledala ponosno pokazujući trbuščić.

Otkrila je da je trudna 25 tjedana, što znači da beba u obitelj Dvornik stiže ove zime, krajem studenog ili početkom prosinca, a to je potvrdila i Ellina mama, Danijela Dvornik koja je otkrila da jedva čeka dvanaesti mjesec.

'Hvala vam svima na čestitkama i dobrim željama. Jesam, vesela sam i jedva čekam da nam u život uđe taj mali 'hibrid'. Taman su joj godine da postane mama, jer sve je lakše kad si mlad. A i ja sam još mlada, jer biti baka s umjetnim kukovima nije baš zabavno. Uglavnom, bit ću ja dobra baka, pravedna, popustljiva i taman stroga da se konci ne pogube. a tek kad se prabake umiješaju...već vidim da će biti zabavno! Nije Charlieju lako, treba podnijeti sve te generacije mediteranskih žena. Charlie, izdrži!', napisala je nedavno na društvenim mrežama buduća baka.

Weirdest feeling ever ... Hello from the other siiiiiiideeee 🤗 #babykick #24weeks

Objavu dijeli www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik)

Nakon tjedana nagađanja Ella je konačno početkom kolovoza i službeno potvrdila da će uskoro postati mama.

'Htjela sam proći rizično razdoblje prije nego objavim, a i htjela sam to nekako napraviti na svoj način, makar su mi neki prije vremena oduzeli zadovoljstvo da ovo objavim.... Sad kad smo u sigurnijoj zoni i kad sam rekla svojim najbližima, vrijeme je da i vi znate. Nakon skoro 4 godine, Charles i ja čekamo malog hibrida', poručila je tad Ella svojim obožavateljima putem Facebooka.

  • +35
Sva lica Elle Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX