nikad nije kasno

Tončica Čeljuska ima novu strast: 'I tu će trebati mjeseci rada jer sam u prilično zapuštenom stanju'

30.03.2021 u 09:46

Bionic
Reading

Prije mjesec dana dugogodišnja novinarka i urednica HRT-a je odlučila da će uz hodanje, koje već neko vrijeme prakticira uvesti i redovito vježbanje. Pronašla je osobnog trenera s kojim radi na svojoj fit formi i kondiciji jer je, kaže, u prilično zapuštenom stanju

Prije godinu dana Tončica Čeljuska je izjavila da nedovoljno vježba, ali da se sprema to promijeniti te je najavila kako kreće uskoro. Otkrila je da pazi na prehranu cijeli život jer je to 'sudbina onih koji su za posao izabrali da se slikaju i snimaju', a sada se, čini se, ozbiljnije prihvatila dovođenja u red.

'Cijeli život nešto novo učim. Coaching, thetra healing, neurolingvističko programiranje! Završila sam nekoliko edukacija i tečajeva o osobnom razvoju, pročitala hrpu knjiga - a sve kako bi razumjela sebe, pa i druge. Pomaže meni, ponekad i drugima. Osobna promjena je izuzetno zahtjevna tema, jer nije lako mijenjati kriva uvjerenja, iako nam škode. Ponekad su potrebni dugi mjeseci introspekcije i treninga drugačijih obrazaca. Međutim, sve te godine sjedim. Mozak radi, ali mišići atrofiraju', piše u svojoj nedavnoj objavi na Facebooku i nastavlja:

'Odnedavno sam krenula na trening za osobnim trenerom! I tu će trebati mjeseci rada jer sam u prilično zapuštenom stanju. U coachingu se uči da svoju odluku treba objaviti jer onda imate neku vrstu obveze da pred svijetom održite obećanje. Dakle, objavljujem da sam odlučila biti fit, to je za mene najveći mogući izazov i mogu reći da je pravi iskorak iz zone sigurnosti! Sad umjesto asertivne komunikacije učim kako raditi plank i marince, a bome i kako nokautirati protivnike. 'Ko preživi, pričat će'', poručila je Čeljuska.

  • +5
Tončica Čeljuska Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL