FASHION GURU

Tončica Čeljuska i dalje muku muči s odjevnim predmetima, a ovo bi prije bio kostim za nastavak filma 'Zorro osvetnik' nego haljina

  • 03.03.2021 u 12:28

  • Bionic
    Reading

    Zanimljiv stajling Tončice Čeljuske nije mogao proći nezamijećeno. Iako ovoga puta pozornost nije plijenila dubokim dekolteom, već je haljina neobičnog kroja imala zavodljiv izrez i detalj kakav se rijetko viđa

    Nakon velikog buma prošle godine zbog dekoltea moglo se zaključiti da tome nije kraj. Tončica Čeljuska i dalje muku muči s odjevnim predmetima. Naravno, ima boljih dana kao onaj dekolte koji je digao prašinu što je i očekivano za naše puritansko društvo.

    Hm, otkud početi s Čeljuskinom kreacijom...

    Ovoga puta Tončica je prekrila crtu koja tako mami na dekolteu kako se moralne vertikale ne bi naljutile i pisale HTV-u da kako mogu prikazivati tako nešto.

    • +4
    Tončica Čeljuska Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

    Netko si je dao truda za ovu kreaciju, pa ćemo je tako nazvati, ali ovo bi prije bio kostim za nastavak filma 'Zorro osvetnik'. Lađa izrez je zavodljiv, a pogotovo ovdje, kada pokazuje ramena te s ovim čipkastim čudom oko vrata - koje valjda glumi choker ogrlicu - skriva tu famoznu crtu na dekolteu.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.