ŠTA SE TO ČUJE

Tonči Huljić spreman s novim hitom za nastup na još jednom festivalu

24.04.2018 u 22:36

Bionic
Reading

S novom pjesmom 'Šta se to čuje', splitski skladatelje sprema se za skorašnji nastup na na jubilarnom 10. CMC festivalu u Vodicama. Tonči Huljić pjesmu potpisuje kao autor glazbe i koautor aranžmana uz Dušana Vasića, dok je za stihove zaslužna i ovog puta Vjekoslava Huljić

Dosljedan svom pjevačkom izričaju i duhovitosti kad je u pitanju njegov solo projekt, Tonči je i ovog puta okupio dobro nam znane likove iz prijašnjih spotova koje je nazvao Huljigani, a oni su odličnom glumom pod redateljskom palicom Rina Barbira snimili još jedan urnebesan spot, stoji u priopćenju.

Nakon huljofona, kako je u pjesmi 'Pasta Italiana' Vojka V nazvao svoje klavijature, novom inačicom huljigani Tonči je pokazao kako se itekako zna našaliti na svoj račun. Glavne uloge pripale su Uršuli Najev i Franji Đakoviću koji glume mladence dok Tonči glumi bivšeg koji je baš za njenu mamu bio jednostavno - huligan!

Izvor: Društvene mreže

Iako je njegov novi album 'Tipo primitivo / Piano primitivo' objavljen krajem prošle godine, nezaustavljiva Tonči Huljić otvara i novo diskografsko poglavlje. Nastupiti će 5. svibnja u dvorani Gradski vrt u Osijeku kao gost na koncertu Petra Graše, a s nestrpljenjem ga očekuje i publika na vodičkoj rivi.

  • +6
Tonči Huljić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo