NOVI PROJEKT

Tonči Huljić postao reper: 'Sve što je pomaknuto, meni je normalno'

02.03.2018 u 09:49

Bionic
Reading

Splitski skladatelj pokazao je da mu nije teško našaliti se na vlastiti račun te da je spreman na suradnju i s glazbenicima bilo kojeg glazbenog žanra. Tonči Huljić ostvario je suradnju sa splitskim reperima

'Pasta Italiana' pjesma je koja će se naći na novom albumu Vojka V. iz splitskog benda Dječaci, a koji ju je prvo snimio s Krešom Bengalkom.

Tonči Huljić u novom spotu splitskih repera Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

'Prvo smo Krešo i ja složili pjesmu u nekih 45 minuta, a za refren smo ukrali dio pjesme 'Gamele' Huljićeva benda Madre Badessa. Kad sam slao album Croatia Recordsu, rekli su mi da moram pitati Huljića za dopuštenje za korištenje samplea. Kad sam njemu poslao stvar, svidjela mu se, ali me upozorio da je prekratka za standardni radioformat od 3:30 i da bi je trebalo produžiti pa sam mu ponudio da i on repa. Snimili smo njegov rap dio kod mene, a njegov Jeep u kojem je došao imao je više kvadrata od mog studija', ispričao je Vojko V. kako je došlo do ove suradnje.

Splitski skladatelj odlično se snašao u novoj glazbenoj ulozi. 'Rado sam pristao na suradnju s dečkima. Sve što je pomaknuto, meni je normalno', rekao je Huljić za tportal.

Izvor: Društvene mreže