DJECA SU NAJVAŽNIJA

Tom Brady nije želio dati razvod Gisele Bundchen i to iz sasvim jednostavnog razloga

08.03.2024 u 14:21

Bionic
Reading

Iako su svoj brak okončali prije dvije godine, tek je sada do javnosti stigla informacija o strahovima bivšeg igrača NFL-a Toma Bradyja, koji je dugo oklijevao treba li se ili ne razvesti od slavnog brazilskog supermodela

Ako je vjerovati dobro upućenim izvora, Tom Brady oklijevao je razvesti se od Gisele Bündchen i to iz sasvim jednostavnog razloga. Nakon što je s bivšom partnericom, glumicom Bridget Moynahan, prošao teške trenutke pokušavajući dogovoriti skrbništvo nad zajedničkim sinom Johnom Edwardom Thomasom Moynahanom, znao je da to više ne želi prolaziti.

Upravo zbog toga strahovao je kako će se isto ponoviti i sa Gisele, s kojom ima dvoje djece. 46-godišnji Brady i tri godine mlađa Gisele objavili su u listopadu 2022. da se razvode nakon 13 godina braka, a iako su oboje krenuli dalje te su već pronašli i nove ljubavi, brazilska ljepotica ovog se tjedna slomila pred kamerama i progovorila o razvodu.

Tijekom razgovora s Robin Robertsom američka voditeljica priupitala je Gisele kako je, a reakcija je iznenadila baš sve, čak i samu manekenku.

  • +6
Gisele Bündchen Izvor: Profimedia / Autor: Janet Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Pa, kad kažeš...', započela je te popustila bujici emocija koje su je preplavile. Uplakana se manekenka zatim okrenula od kamere te zamolila za trenutak da se pribere.

Suze su pokazale kako nastaviti dalje nakon ljubavnog brodoloma nije tako lako kao što se čini, iako je manekenka već pronašla utjehu u naručju atraktivnog trenera s kojim je trenirala i tijekom braka, a odnos se razvijao nakon prekida s Bradyjem te kulminirao u lipnju otkad su u ljubavnoj vezi.

USPJEŠNA BRAZILka

Gisele Bundchen pozirala sa sestrom blizankom koja se rijetko pojavljuje u javnosti

Pogledaj galeriju

Gisele je potom otkrila kako je odgajanje sina Benjamina (14) i kćeri Vivian (11) u odvojenim domovima poprilično izazovno, ali i stresno. Na pitanje kako usklađuje zajedničko roditeljstvo s Bradyjem odgovorila je: 'Mislim da ima lakših dana od drugih, a ja mogu kontrolirati samo ono što radim.'

Upravo zbog stresnog prethodnog iskustva i pokušaja odgajanja sina s bivšom partnericom, Tom nije želio razvod. 'Tom bi se zapravo složio da zajedničko roditeljstvo nije bilo lako. Puno je ljubavi izgubljeno putem i snalaženje kroz to i usklađivanje s karijerom i pronalaskom nove ljubavi nije bilo lako. Sa sigurnošću se može reći da Tom i Gisele nisu očekivali ovakav rasplet i razvod', otkrio je dobro upućeni izvor.

Na sreću, dodaje izvor, oboje se slažu da je dobrobit njihove djece na prvom mjestu, stoga će napraviti sve potrebno kako bi ih zaštitili od svega.