a priča se da je sretna...

Gisele Bündchen se slomila pred kamerama te zaplakala zbog ljubavi

07.03.2024 u 12:03

Bionic
Reading

Nakon što je potvrđeno da je Gisele uplovila u novu ljubavnu vezu, suze tijekom intervjua otkrile su da možda ipak još uvijek pati za bivšim

Svi smo mislili kako je prelijepa Brazilka pronašla svoju sreću uz atraktivnog trenera, no čini se da možda ipak to nije tako... Trinaest godina braka učinilo je svoje, a Gisele Bündchen sada je zbog bivšeg supruga Toma Bradyja i zaplakala tijekom intervjua.

Prelijepa je Brazilka gostovala u intervjuu s Robin Robertsom, a popularna je američka voditeljica Gisele priupitala kako je, a reakcija je iznenadila baš sve, čak i samu manekenku.

'Pa, kad kažeš...', započela je te popustila bujici emocija koje su je preplavile. Uplakana se manekenka zatim okrenula od kamere te zamolila za trenutak da se pribere.

Suze su pokazale kako nastaviti dalje nakon ljubavnog brodoloma nije tako lako kao što se čini, iako je manekenka već pronašla utjehu u naručju atraktivnog trenera s kojim je trenirala i tijekom braka, a odnos se razvijao nakon prekida s Bradyjem te kulminirao u lipnju otkad su u ljubavnoj vezi.

S obzirom da su informacije o vezi tek nedavno procurile u javnost, voditeljica je nakon emotivnog ispada priupitala ključno pitanje o spremnosti za novi ljubavni odnos.

'Gdje mi je sada srce, tu sam i sada. Živim svoju istinu i ne ispričavam se zbog toga', odgovorila je Bündchen ne komentiravši novog partnera.

Novi je partner prihvatio i njezinu djecu iz braka sa sportašem, iako bivši supružnici dijele skrbništvo nad djecom. Na pitanje kako usklađuje zajedničko roditeljstvo s Bradyjem odgovorila je: 'Mislim da ima lakših dana od drugih, a ja mogu kontrolirati samo ono što radim.'

USPJEŠNA BRAZILka

Gisele Bundchen pozirala sa sestrom blizankom koja se rijetko pojavljuje u javnosti

Pogledaj galeriju