NADMAŠILI SAMI SEBE

Reklama o kojoj svi govore: Ben Affleck, Matt Damon i Tom Brady kao boy bend na audiciji za J.Lo

12.02.2024 u 09:16

Bionic
Reading

Reklamni blok poluvremena Super Bowla izuzetno je skup prostor za oglašavanje, a samo vodeći brendovi investiraju u tih skupocjenih 30-ak sekundi. Ove godine to su bili StateFarm, Dunkin Donuts i Verizon, a evo koje zvijezde su zablistale u reklamama

Iako su reklamni blokovi najčešće pravo vrijeme za otići na toalet ili po nadopunu grickalica i pića, poluvrijeme NFL-a donosi nešto drugačije i nešto zabavnije reklame. Uz nastup Ushera koji je svojim hitovima zapalio publiku, zabavu su donijele i reklame sa zvijezdama u glavnim ulogama. A ovogodišnje zvijezde? Ben Affleck, Jennifer Lopez, Beyonce i mnogi drugi!

I dok su milijuni okupljeni pred televizorima gledajući Super Bowl, brendovi su spremni 'iskeširati' sulude svote za tih 30 sekundi slave u reklamnom bloku. Navodno tih pola minute slave košta čak 7 milijuna dolara, no isplati se...

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Ben Affleck i Jennifer Lopez udružili su snage i snimili reklamu za lanac krafni 'Dunkin Donuts'.

U šaljivoj reklami Lopez i Affleck su zamijenili uloge pa je Ben Affleck prikazan kao željan glazbene karijere, s obzirom da je Lopez već ostvarila i glazbenu i glumačku karijeru. Affleck je prikazan kao dio benda 'The DunKings' uz Matta Damona i Toma Bradyja, a njihova je želja pronaći svoje mjesto na novom albumu popularne pjevačice, no nisu je uspjeli impresionirati svojim glazbenim umijećem.

'Chill. Nazivaju piće po nama', kaže Affleck Damonu odlazeći iz studija, nakon što je Lopez dopustila Bradyju da ostane s njom.

Beyonce

Nakon što je objavila novu pjesmu, Beyonce se pojavila i kao glavna zvijezda reklame za novi brži 5G internet Verizona.

'Srušila je internet, ali može li srušiti Verizon', pitanje je postavljeno u reklami dok Beyonce na različite načine pokušava srušiti snažnu internet vezu. Međutim, čak ni odlukom da će postati prva žena koja će nastupati u svemiru, nije uspjela.

Danny DeVito i Arnold Schwarzenegger

Danny DeVito i Arnold Schwarzenegger ponovno su se okupili kako bi glumili u novoj reklami za 'State Farm', najvećeg pružatelja osiguranja imovine, nesreća i automobila u Sjedinjenim Državama.

Šaljiva reklama tiče se Schwarzeneggerovog izgovora riječi susjed (engl. neighbor), a u pomoć mu priskoči DeVito.

znak prestiža

Poznata lica ni ove godine nisu propustila Super Bowl, evo tko se pojavio

Pogledaj galeriju