JOAQUIM VALENTE

Gisele Bündchen u njemu je pronašla utjehu nakon svih udaraca koje joj je život zadao

16.02.2024 u 11:23

Bionic
Reading

Posljednji mjeseci bili su iznimno teški za Gisele Bündchen budući da je u najvećoj tajnosti provodila vrijeme s teško bolesnom majkom, koja je prije nekoliko tjedana i preminula. Nasreću, uz nju je cijelo vrijeme bio trener jiu-jitsua, Joaquim Valente, s kojim je već neko vrijeme u vezi

Gisele Bündchen i Joaquim Valente su sretni i zaljubljeni, a više se ni ne ustručavaju u svom kvartu u Miamiju izmjenjivati poljupce. Još u ožujku 2023., kada je dala intervju za Vanity Fair, Gisele je tvrdila kako joj je on samo prijatelj.

'On je naš učitelj, i što je još važnije, osoba kojoj se divim i kojoj vjerujem. Uistinu je dobro imati takvu energiju oko sebe, da moja djeca odrastaju okružena takvom energijom.'

Inače, Joaquima Valentea može se redovno vidjeti sa slavnim supermodelom i njezinom djecom, koju je dobila u propalom braku s Tomom Bradyjem, a zajedno su bili i u Kostarici te u rodnom Brazilu.

Upravo su na Kostarici bili zajedno s njezinom djecom nekoliko tjedana nakon što su ona i Brady javnosti objavili da se razvode.

  • +6
Gisele Bündchen Izvor: Profimedia / Autor: Janet Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, ona sama tvrdila je kako su joj nakon razvoda jedini prioritet djeca - Benjamin i Vivien.

Posljednjih tjedana, kada se opraštala od voljene majke, koja je izgubila bitku s karcinomom, upravo joj je Valente bio najveća podrška, baš i u trenutku kada je preminula Vania Nonnenmacher.