najljepši odmor

To je taj trudnički sjaj: Buduća mama Fani Stipković pozirala u badiću

04.07.2023 u 10:20

Bionic
Reading

Ljeto je počelo pa su i naše zvijezde jedva dočekale baciti sidro na nekoj plaži, odmoriti se i hvatati sunce. Među njima je i bivša hrvatska manekenka, a danas uspješna novinarka i voditeljica koja je stigla u Dalmaciju

Fani Stipković već danima boravi u Hrvatskoj, a već je pokazala više fotografija sa svog najljepšeg ljetovanja u životu, onog u iščekivanju svog prvog djeteta sa bivšim španjolskim nogometašem Fernandom Hierrom.

Sada je Korčulanka odlučila objaviti video snimljen na plaži, a može se vidjeti u kakvom okruženju upija zrake sunca, a i kako zadovoljno izlazi iz mora u svijetlo zelenom, jednodijelnom kupaćem kostimu. Ti su prizori očarali one koji je prate na Instagramu.

Naša novinarka i legendarni nogometaš koji je od nje stariji 15 godina vezu su uspjeli dugo sakriti od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se zajedno pojavili na finalu Davis Cupa.

  • +3
Fani Stipković i Fernando Hierro Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia

Fani je prije Hierra godinama uspješno čuvala svoj ljubavni život daleko od očiju javnosti, a svoju privatnost voli čuvati i on koji se 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka. Bivši par uz sina Alvara ima i kćer Claudiju.

Najljepše plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell; montaža Neven Bučević