veliko iznenađenje

Stiže beba: Fani Stipković je trudna, a ovako je to objavila

06.06.2023 u 17:51

Bionic
Reading

Novinarka, voditeljica, bivša manekenka i nagrađivana producentica na svom Instagram profilu izazvala je pravu lavinu dobrih želja i čestitki. Romantičnim video s njom i njezinim zaručnikom Fernandom Hierrom otkrio je veliku vijest – Fani je trudna, a zaljubljeni par blista od sreće dok iščekuje prinovu

Ona u plavoj haljini na bijele točkice, on u bijelim hlačama i točkastoj košulji, zaljubljen šetaju držeći se za ruke. U jednom trenutku Fani Stipković i njezin zaručnik, Fernando Hierro, legenda Real Madrida zastanu i okrenu se, a ona slijedi iznenađenje – Fani je trudna. Ispod laskave i vrlo ženstvene haljine jasno se nazire trudnički trbušić, a novinaraka i bivša manekenka blista od sreće. Hierro znakovito polaže ruku na njezin trbuh, a romantični video zapečate poljupcem.

U opisu videa Fani je napisala: 'Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo anđele.' Čestitke su počele pljuštati sa svih strana, a njezini pratitelji i prijatelji nisu skrivali oduševljenost ovom sretnom viješću.

Inače, Fanina i Hierrova veza otkrivena je početkom 2022. godine, a par je prije toga nekoliko mjeseci uživao u romansi daleko od očiju javnosti. Korčulanka je u intervjuu za španjolski Vanitatis ranije otkrila i kako se dogodio fatalni susret sa slavnim nogometašem.

  • +3
Fani Stipković i Fernando Hierro Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia

'Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se', rekla je. 'Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, ne razmišljajući često o sebi', opisala ga je.

Par se prošlog proljeća i zaručio, a sada zajedno grade život preko 'velike bare'. Naime, par se iz Španjolske preselio u Meksiko budući da je Hierro postao sportski direktor nogometnog kluba Chivas.