blista u trudnoći

Uživa na moru: Fani Stipković uskočila u bikini i ponosno pokazuje trbuščić

23.06.2023 u 12:27

Bionic
Reading

Bivša hrvatska manekenka, a danas uspješna novinarka i voditeljica i njezin partner, bivši španjolski nogometaš Fernando Hierro, u slatkom su iščekivanju rođenja svog prvog djeteta. Tjedan dana nakon što se doznalo za tu veliku vijest, ponosno je pokazala trudnički trbuščić u uskoj haljinici, a sada je otišla i na odmor

Fani Stipković iznenadila je svoje pratitelje videom na Instagramu na kojem pozira sa slamnatim šeširom i sunčanim naočalama kao zaštitu od sunca, s oblim trbuščićem u dvodijelnom crnom kupaćem kostimu s detaljima na bijele točkice.

U opisu je navela da se nalazi u 20. tjednu trudnoće i ponosno obgrlila svoj trbuh. Nema tko nije oduševljen njezinim besprijekornim izgledom.

Podsjetimo, Fani je s 55-godišnjiom bivšom zvijezdom Real Madrida, Fernandom u vezi dulje od dvije godine, a krajem 2021. godine su se zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a navodno su i zaručeni te svi s nestrpljenjem očekuju kad će se vjenčati.

  • +3
Fani Stipković i Fernando Hierro Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia

Inače, novinarka i voditeljica je godinama živjela i radila u Španjolskoj a zbog njegovog novog poslovnog angažmana ove godine su se preselili u Meksiko.

Najljepše plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell; montaža Neven Bučević