POPULARNI SHOW OPET NA MALIM EKRANIMA

Tko su zvijezde u novoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama'?

28.09.2013 u 11:28

  • +13

Ples sa zvijezdama

Izvor: tportal.hr / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Popularni glazbeni show Hrvatske radiotelevizije 'Ples sa zvijezdama' od 2. studenoga vraća se na male ekrane

Voditeljica Nevena Rendeli u emisiji 'Subotom ujutro' predstavila je parove u novoj sezoni popularnog 'Plesa sa zvijezdama'.

Tako će se 2. studenog na plesnom podiju naći bivša klizačica, a danas liječnica, Sanda Dubravčić Šimunjak koja će zaplesati sa Nicolasom Quesnoitom.


Pjevačicu Žanamari Lalić plesu će podučiti Damir Horvatinčić. Na plesni podij stat će i voditeljica Nevena Rendeli te glumice Ornela Vištica i Iva Mihalić.
Od muških natjecatelja na plesnom podiju okušat će se Mislav Čavajda, Damir Hojka, Ronald Braus, Janko Popović Volarić te Giuliano.

Gostujući u emisji 'Subotom ujutro' natjecatelji su otkrili da su s trenizima započeli ovoga tjedna te plešu oko dva sata dnevno. Žanamari Lalić kaže da još uvijke pleše u tenisicama. 'Damir mi kaže da će mi u plesnim cipelicama ipak biti lakše jer u tenisicama padam na piruetama', komentirala je.

Ornela priznaje da se treba puno truditi i pripremati, a Žanamari dodaje kako je najbitnije imati jaku volju i želju. Zbog treninga plesa Giuliano radne dane provodi u Zagrebu, a vikendom se vraća kući u Split. Iako mu je supruga plesačica, poznati pjevač kaže da mu ples za sada baš i ne ide. Svi natjecatelji priznaju da pomalo strahuju od kritika žirija te da imaju popriličnu tremu pred skorašnje nastupe.

Djevojke su zaključile da se ne boje kratkih haljnica, a Žanamari poručuje da je najbitnije prepustiti se dobroj vibri i napraviti pravi show. Voditelji će, kao i u prijašnjim sezonama, biti Duško Ćurlić i Barbara Kolar.

d 2. studenoga na malim ekranima plesat će slijedeći parovi:

Janko Popović Volarić i Valentina Walme

Sanda Dubravčić i Nicolas Quesnoit

Iva Mihalić i Robert Schubert

Mislav Čavajda i Petra Jeričević

Ronald Braus - Ana Domišljanović

Giuliano i Marija Stošić

Ornela Vištica i Marko Herceg

Žanamari Lalić - Damir Horvatinčić

Damir Hoyka i Tihana Matijaščić

Nevena Rendeli i Patrik Majcen

Žiri ostaje u istom sastavu i čine ga Milka Babović, Elio Bašan, Dinko Bogdanić i Davor Bilman.