opuštanje na plaži

Tarik Filipović pokazao kako odmara na otoku sreće

28.07.2017 u 22:47

Bionic
Reading

Tarik Filipović uzeo je predah od snimanja na kazališnim daskama i televizijskih obaveza te su uputio na maleni otok Koločep gdje uživa u suncu i moru

Glumac i voditelj Tarik Filipović nakon povratka s turske obale, na kojoj je uživao sa suprugom Lejlom Filipović i sinovima, uputio se na jug Hrvatske, u Dubrovnik, gdje najradije odmara od svakodnevnih obaveza.

45-godišnji glumac nedavno se pohvalio na svojim društvenim mrežama svojim novim zapuštenim imidžem, no dugačku bradu ipak je ukrotio za odlazak na plažu. Proslavljeni glumac na svom je Instagram profilu objavio fotografiju s plaže, točnije selfie, na kojoj se vidi kako glumac bezbrižno uživa u sunčanom danu.

...malena mjesta srca moga...⛵💖 #kolocep #kalamota

A post shared by tarik filipović (@tarik.filipovic_official) on

'...malena mjesta srca moga...', napisao je Tarik tagiravši se na otoku Koločep ili kako ga Dubrovčani još nazivaju Kalamota. Glumac sa zagrebačkom adresom slobodne dane odlučio je iskoristiti za izležavanje na ručniku i uživanje u morskim radostima, a ima li boljeg odredišta od hrvatskih ljepota poput ovog otočića u dubrovačkoj rivijeri.

Ako već niste rezervirali svoj odmor na obali, pogledajte koja je hrvatska plaža proglašena najljepšim odredištem u Europi prema izboru Europskog parlamenta.

  • +6
Predstava Tarika Filipovića "Ćiro" koju su pogledale brojne osobe iz javnog života Izvor: Pixsell / Autor: Anto Magzan/PIXSELL