NJEŽNI POLJUPCI

Lejla i Tarik Filipović: Sretni i zaljubljeni i nakon deset godina braka

08.05.2017 u 11:49

Bionic
Reading

Vjenčali su se u tajnosti na Silvestrovo 2007. godine, a deset godina kasnije, i s dvojicom sinova, Dinom i Armanom, Lejla i Tarik Filipović zaljubljeni su kao prvog dana

Njihova ljubavna priča započela je nedugo nakon razvoda bivše Miss Hrvatske Lejle Šehović i brata bivše tenisačice Ive Majoli, Dade Majolija, 2006. godine. Iako su viđani u javnosti, Lejla i glumac Tarik Filipović trudili su se svoju vezu držati daleko od očiju javnosti.

💚💚💚💚

Objavu dijeli Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore)

Nakon što je prvo ona preuzela u njegovo ime Večernjakovu nagradu, a potom je i sam Tarik 2007. godine za jedan dnevni list otkrio kako je 'sa ženom svog života i uživa u tome', sve je potvrđeno.

Kasnije je, za tadašnji magazin Extra, otkrio i kada je postao svjestan da je ona ta: 'Lejla je meni oduvijek bila simpatična. U 15 godina sreli smo se dvaput, i to slučajno. Osam godina radio sam na Dubrovačkim ljetnim igrama, a nikad se nismo sreli ni upoznali. Jednom smo se sreli u zagrebačkom kafiću i pozdravili. Vrlo brzo sam postao siguran da ćemo se vjenčati.'

Lejla i Tarik Filipović vjenčali su se u tajnosti na Silvestrovo 2007. godine, a dva mjeseca kasnije rodio se njihov sin Arman. Lijepa Lejla iz prvog braka ima sina Dinu, za kojeg Tarik uvijek govori da je on njegov prvi sin.

#familyday #myboys💙💙💙 #samobor

Objavu dijeli Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore)

I deset godina kasnije bračni par je jednako sretan i zaljubljen kao prvog dana, a dokaz su tome i mnogobrojne fotografije koje Lejla rado objavljuje na svom Instagramu. Posljednja je nastala ovog vikenda, kada je četveročlana obitelj provela dan u Samoboru, i koju je, vjerojatno, snimio jedan od ponosnih sinova.