LIJENI LJETNI LOOK

Naši poznati muškarci otpustili sve kočnice na odmoru

17.07.2017 u 14:45

Bionic
Reading

Tijekom cijele godine naši poznati pomno paze na svoj izgled i njeguju ga, pogotovo oni koji se stalno pojavljuju na malim ekranima, kao što je naš poznati voditelj i glumac Tarik Filipović. Međutim u vrijeme godišnjih odmora, kada se odlaze opustiti od svakodnevnih briga i problema, ponekad zapuste izgled, a evo kako to onda izgleda

Omiljeni televizijski voditelj i glumac Tarik Filipović tako već tradicionalno provodi ljetni godišnji odmor na samom jugu Jadrana. Poslije povratka s turske obale, na kojoj je uživao sa suprugom Lejlom Filipović i sinovima, uputio se u Dubrovnik, u kojem se najradije opušta. Koliko se zaista opustio, pokazao je i na svom profilu na Instagramu, na kojem je objavio fotografiju u nesvakidašnjem izdanju. 

U košulji cvjetnog uzorka i s naočalama kraljevsko plavih okvira ipak se više istaknula njegova već sijeda brada koju rijetko vidimo jer je Tarik gotovo uvijek obrijan. 

ma šta dijete vidi brade🎅😅

A post shared by tarik filipović (@tarik.filipovic_official) on

'Ma šta dijete, vidi brade', napisao je ispod fotografije koja je nasmijala njegove obožavatelje.

Novim ljetnim lookom pohvalio se na društvenim mrežama i pjevač Saša Lozar, koji je ovih dana izbacio novu pjesmu. Iako ga već neko vrijeme gledamo s bradom, izgleda da je i njega uhvatila ljetna fjaka pa je zapustio higijenske navike. Zbog toga se nikako nije bunila njegova kćerkica Eva koju vidimo na preslatkoj fotografiji.

💎

A post shared by Saša Lozar (@sasalozar) on

✂️ili ne?

A post shared by Saša Lozar (@sasalozar) on

I legenda hrvatske glazbene scene Oliver Dragojević ljeti voli pustiti bradu. Već je dobro poznato to da svake godine kada ljetuje u Veloj Luci, mjestu u kojem je proveo djetinjstvo, voli njegovati ležeran look.  

Bradu ljeti voli nositi i glumac i pjevač iz Dubrovnika Frano Lasić. Vječni šarmer ljeti zbog brade djeluje dominantnije i muževnije.