naporno treniraju skupa

Tako se to radi: Fani Stipković više ni u teretanu ne ide bez svog dragog, bivše nogometne zvijezde

01.08.2022 u 08:56

Bionic
Reading

Već je svima poznato da voditeljica, novinarka, bivši model i nagrađivana producentica s dugogodišnjom adresom u Madridu svakodnevno vježba i živi zdrav život. Sada joj se u tome pridružio partner, 54-godišnji Fernando Hierro, bivši igrač Real Madrida

Fani Stipković podijelila je sa svijetom video u kojem se može vidjeti kako marljivo vježba noge, leđa i ruke, a njezin dragi je pored nje posvećen svojim vježbama. Na snimci je i prijateljica i trenerica Tajana Grujčić.

'Zajedno smo jači', opisala je Fani tu objavu. Podsjetimo, u početku je tajili vezu, no nakon što su ih paparazzi 'otkrili' javno je progovorila o njihovom odnosu. Početkom srpnja u razgovoru za španjolski Vanitatis ispričala je kako je sve krenulo.

'Upoznala sam ga na dobrotvornoj utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Za televiziju u Njemačkoj prenosila sam all-star utakmicu španjolske reprezentacije koja je igrala protiv zvijezda svijeta. Tada sam morala napraviti izvještaj sa svim sudionicima i organizatorima. Sudbina nas je navela da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provedemo vrijeme upoznavajući se', rekla je tada.

Dodala je da je Fernandovo veliko srce njegova najveća kvaliteta te da 'puno razmišlja o drugima, ne razmišljajući mnogo puta o sebi' i da je 'potpuna, skromna, dobra i jednostavna osoba'.

Korčulanka inače ima gotovo dva milijuna pratitelja na Facebooku i 100.000 na Instagramu, no ne pridaje preveliku važnost društvenim mrežama. Smatra ih 'dijelom naše rutine' te pokušava utišati telefon kad je u društvu.

  • +3
Fani Stipković Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX