OTVORILA SE

Fani Stipković progovorila o ljubavi svog života: 'Fernando je kompletna, skromna, jednostavna osoba velikog srca'

07.07.2022 u 20:04

Bionic
Reading

Sportska novinarka Fani Stipković u novom je intervjuu za jedan španjolski Vanitatis progovorila o temi o kojoj rijetko priča u medijima. Dotakla se svog života prije preseljenja u Madrid, a onda i upoznavanja bivšeg nogometaša Fernanda Hierre, s kojim je danas u sretnoj vezi

Velolučanka Fani Stipković iz malog mjesta na otoku Korčuli, danas dobro poznata domaća sportska novinarka s dugogodišnjim stažom u Španjolskoj, za magazin Vanitatis govorila je o svojim počecima. Prisjetila se kako su je tijekom jedne kazališne predstave otkrili modni agenti, koje su njezini roditelji na koncu odbili.

Fani je dolaskom u Zagreb na studij ipak odlučila zarađivati i kao model te se što brže osamostaliti. U jednom trenutku ipak se odlučila više posvetiti novinarstvu, znajući da karijera modela nije dugotrajna.

'Studirala sam novinarstvo, a u slobodno vrijeme radila sam kao model. Htjela sam se osamostaliti vrlo mlada i to sam uspjela naporno radeći. Provela sam 7-8 godina radeći kao model u Hrvatskoj i radeći bookinge po cijelom svijetu. Jedno od mjesta gdje sam živjela nekoliko mjeseci bio je Madrid. Tada sam se zaljubila u Španjolsku', rekla je 39-godišnjakinja.

Zgodna plavuša ovom prilikom nije uspjela izbjeći pitanja o ljubavnom životu. Naime, Fani je već neko vrijeme u vezi s bivšim proslavljenim nogometašem Fernandom Hierrom, a sada je otkrila kako su se upoznali i razvili osjećaje.

'Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se', rekla je pa dodala: 'Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, ne razmišljajući često o sebi'.

Fani i Fernando trenutno odmaraju na Ibizi, popularnom španjolskom party odredištu, a prije toga novinarka je posjetila rodni kraj i nekoliko dana plovila Jadranom.

Fani Stipković u Parizu Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot