uživa na Hvaru

Fani Stipković tjednima je uživala u zagrljaju svog dragog, a sada se sama vratila u Hrvatsku

26.06.2022 u 09:58

Bionic
Reading

Novinarka i voditeljica dugo nije htjela govoriti o svom privatnom životu, međutim dala je naslutiti da je s nekim u vezi, a kad se saznalo da ljubuje s legendom španjolskog nogometa Fernandom Hierrom rado i često na Instagramu voli pokazati koliko je sretna s njim. No, sada se, čini se, sama vratila u Hrvatsku, i to na otok Hvar

Zaljubljeni par nedavno je uživao skupa u Parizu (gdje je odigrano veliko finale Lige prvaka između Hierrovog nekadašnjeg kluba, španjolskog Real Madrida i engleskog Liverpoola), a nakon toga Fani Stipković je upijala ljepote sjeverne Afrike. Sada se vratila u Hrvatsku, na otok Hvar, otkuda se odmah javila objavom na društvenim mrežama, a putem Instagram storyja podijelila je i prekrasne prizore s Palmižane, uz komentare na španjolskom jeziku.

Na Instagram objavi Fani je solo, dok je na storyju viđena u društvu prijateljice. Čini se da Fernando Hierro nije s njom.

Podsjetimo, s bivšim nogometašem, 54-godišnjim Fernandom Hierrom zajedno je već više od dvije godine. Još se ne zna datum njihovog vjenčanja, ali navodno će svadbenu ceremoniju imati u španjolskoj Malagi u kojoj obitelj bivšeg igrača Reala Madrida ima imanje, i gdje su također rado viđeni gosti.

'Zaista smo toliko sretni i spokojni da jedan papir ne može promijeniti taj mir i sreću koju imamo. Neka sve ide svojim tokom i neka bude što treba biti', izjavila je Fani nedavno za Europa Press. Njezin odabranik Fernando se razveo 2019. od supruge Sonie Ruiz s kojom je dobio kćer Claudiju i sina Alvara. Bili su 28 godina u braku.