Matthew Shane Cameron

Tajči se u emotivnoj objavi prisjetila supruga, a njezine riječi ganut će mnoge

23.09.2023 u 21:50

Bionic
Reading

Tatjana Matejaš Tajči često sa svojim pratiteljima dijeli dugačke objave u kojima s njima dijeli svoje misli i osjećaje. Posljednju objavu posvetila je svom pokojnom suprugu Matthewu koji je svijet napustio u 47. godini

Godine 2017. svijet je napustio Matthew Shane Cameron, Tajčin suprug koji je preminuo od karcinoma. U posljednjoj objavi Tatjana Matejaš Tajči napisala je nekoliko emotivnih rečenica povodom rođendana voljenog Matthewa opisavši najnježnije osjećaje.

Matthew Shane Cameron borio se s nepušačkim karcinomom pluća, a bitku s opakom bolesti izgubio je u 47. godini. Danas bi bio njegov 53. rođendan, a tom je prilikom Tajči otkrila kako joj suprug i danas nedostaje te da slavi dan kad se on rodio.

'Danas bi bio Matejev 53. rođendan. Uvijek bismo se smijali što sam starija od njega', započela je objavu Tajči te nastavila emotivno: 'Ova godina je bila puna velikih prijelaza i promjena. I upravo u ovim vremenima bol nedostajanja osjećam i dublje. Bio je vidovnjak rješenja i ništa nije bilo preveliko za njega da se nosi.'

Emotivna na ovaj velik dan osvrnula se i na njegove osobine koje vidi i u njihovim sinovima: 'Vidim ga u hrabrosti naše djece, u njihovom humoru, njihovoj ustrajnosti, odanosti, vještinama ljudi, kreativnosti i posvećenosti onome u što vjeruju. Vidim njegov duh u načinu na koji i oni pomiču granice svojih zona udobnosti. No, tamo gdje najviše vidim Mateja je u svijesti sva naša tri sina da 'ustaju dok se penju' - uvijek pružaju ruku kako bi podržali druge dok urezuju put prema vlastitim snovima. I doživljavam ga u svim onim malim trenucima kada se osjećam preplavljeno - prije nego što je umro, obećao mi je da već imam ono zbog čega sam se oslanjala na njega: sposobnost da ostanem mirna i utemeljena u krizi i da nikad ne prestanem vjerovati', napisala je.

Uz tekst objave podijelila je i niz obiteljskih fotografija na kojima se vide sretni trenutci koje su dijelili od 4. prosinca 1999. godine kada su se vjenčali u Americi.

'Naš brak bio je kao vožnja u sportskom automobilu, brz, krivudav, ponekad strašan i razarajuć, ali i izvanredno prekrasan. Kao što to biva s izvanrednim stvarima u životu, uložili smo puno truda, predanosti i ljubavi kako bi mogli putovati još dugo', napisala je jednom prilikom na društvenim mrežama.

'(NE)SLOMLJENA'

Emotivna ispovijest zvijezde 90-ih: Tajči predstavila knjigu u Zagrebu

Pogledaj galeriju