LIJEPA SPLIĆANKA

Zlatko Mateša ne odvaja se od nove djevojke; evo gdje su viđeni

21.09.2023 u 22:36

Bionic
Reading

Zlatko Mateša, bivši premijer i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, pronašao je novu ljubav sa 30 godina mlađom sveučilišnom profesoricom Blankom Kačer s kojom je nazočio i obilježavanju rođendana zagrebačke poliklinike

Vijest da Zlatko Mateša ima novu ljubav odjeknulo je u javnosti, a sad se zaljubljeni par pojavio skupa u javnosti i to na svečanosti povodom 25. godina rada Poliklinike Svjetlost u Zagrebu.

Zlatko Mateša i Blanka Kačer uživali su u izlasku, a za ovu su se prigodu odlučili za elegantne kombinacije u crnom.

  • +46
25. rođendan Poliklinike Svjetlost Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

Nedavno je lijepa Slićanka na Facebooku je prokomentirala svečanost obilježavanja 50. obljetnice utemeljenja Europske odbojkaške konfederacije (CEV), tijekom koje je njenom partneru uručeno priznanje kao ambasadoru CEV-a

'Ponosna sam na ovog predivnog čovjeka i na još jednom priznanju. A tom prigodom je predsjednik CEV-a čestitao godišnjicu braka svojoj krasnoj supruzi Splićanki u okviru službenog programa i dao joj cvijeće. I poljubili su se. Ne znam je li do Splićanki ili do toga da se pravi muškarci ne srame pokazati nježnost prema ženi, ali i nije bitno. Volimo vas sve', napisala je Blanka Kačer.

Vijest o njihovoj vezi stigla je nekoliko tjedana nakon što se doznalo da je Zlatko Mateša prekinuo vezu s 23 godine mlađom epidemiologinjom Dianom Mayer.

Inače, njegova nova ljubav je udovica profesora i pravnika Hrvoja Kačera koji je preminuo u siječnju ove godine, a nakon što je informacija o novoj vezi procurila u javnost, Blanka se pohvalila prvim zajedničkim fotografijama iz Mongolije na društvenim mrežama.