zaljubljeni

Izljevi nježnosti Ivaniševićevih: Goran svoju Nives ne ispušta iz ruku

23.09.2023 u 21:02

Bionic
Reading

Goran Ivanišević i njegova prekrasna supruga Nives još jedanput su na društvenim mrežama podijelili trenutak zaljubljenosti i sreće, a oglasila se i Iva Majoli

Naš najuspješniji tenisač Goran Ivanišević i popularna voditeljica Nives Ivanišević ne trude se sakrivati svoju ljubav, a ovakve iskrene trenutke nježnosti ne viđamo često na društvenim mrežama. Posljednjom objavom pokazali su koliko su zaljubljeni, a time su raznježili pratitelje.

U posljednjem videu Nives sjedi Goranu u krilu, a on ju nježno grli i ljubi u obraz dok se oboje iskreno smiju te uživaju u romantičnom ambijentu kamene kuće.

Obožavatelji ni ovaj put nisu skrivali oduševljenje njihovom ljubavi, a oglasila su se i neka poznata imena.

Iva Majoli svoje oduševljenje iskazala je emotikonima, a Dalibor Petko nadovezao se na glazbu koja je priložena uz video pa je nastavio tekst popularne pjesme 'Đana' napisavši 'Može malo štipenzi'.

Poznati par nerijetko s pratiteljima dijeli njihove zajedničke trenutke iz kojih se da iščitati koliko su zaljubljeni i koliko su sretni što su pronašli jedan drugog. Nives rado dijeli obiteljske trenutke svoje tročlane obitelji i fotografije njihovog sinčića Olivera koji izrasta u pravog gentlemana.

  • +3
NIves i Goran Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL