ZALJUBLJENIK U LETENJE

Svojom elegancijom Kate je ostavila sve bez riječi, no glavna zvijezda večeri ipak je bio princ William sa svojim cipelama

20.05.2022 u 13:24

Bionic
Reading

Sinoćnja londonska premijera 'Top Guna: Maverick' bila je uistinu spektakl, a danas se priča o Tomu Cruiseu, koji se pokazao pravim gospodinom, elegantnoj Kate Middleton, ali i modnom odabiru vojvode od Cambridgea

Odjeven u tamnoplavo baršunasto odijelo Alexandera McQueena, princ William izgledao je uistinu elegantno na crvenom tepihu povodom britanske premijere filma 'Top Gun: Maverick'. No, svu pozornost privukao je jedan poseban detalj - crne baršunaste loaferice s potpisom Crockett & Jones. One su na sebi imale izvezene minijaturne borbene avione F-18 Super Horne, čime je princ William zapravo odao počast filmu i cijeloj ekipi.

Inače, princ William i sam je zaljubljenik u avione, a tijekom služenja kraljevskim zračnim snagama upravljao je avionom, ali i helikopterom za hitnu pomoć. Film 'Top Gun' iz 1986. godine njemu je jedan od najomiljenijih, stoga je i sam s nestrpljenjem dočekao nastavak istog.

Uz njega je elegantno izgledala i njegova supruga, Kate Middleton, koja je na crveni tepih stigla u crno-bijeloj haljini s potpisom francuskog dizajnera Rolanda Moureta. Pripijenog kroja, spomenuta kreacija prvenstveno se isticala dizajnom ovratnika. Bijela tkanina na dekolteu predstavljena je u formi padajućih naramenica, a kako bi najveća pozornost bila upravo na haljini pobrinula se odabirom suptilnih dodataka.

  • +4
Kate Middleton na londonskoj premijeri filma 'Top Gun: Maverick' Izvor: Profimedia / Autor: Dan Kitwood/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dijamantne, viseće naušnice u obliku zvijezda s potpisom britanskog dizajnera Robinsona Pelhama pokazale su se punim pogotkom, dok se po pitanju torbice odlučila za crni clutch model s potpisom svog omiljenog brenda, Alexander McQueen.

Budući da je haljina bila poprilično uska, s punom se pažnjom penjala po stepenicama do ulaza u dvoranu, a kako ne bi došlo do slučajnog pada, za to se pobrinuo Tom Cruise, koji joj je odmah dao ruku, koju je Kate bez razmišljanja prihvatila.