CRVENI TEPIH

To je gospodin: Tom Cruise pomogao Kate Middleton da se lakše popne po stepenicama

20.05.2022 u 11:13

Bionic
Reading

U filmskom svijetu odavno glumi heroje, no ne superjunake iz stripova s nadnaravnim moćima, već one stvarne, a sada se pokazao i pravim gentlemanom kada je trebalo pomoći vojvotkinji od Cambridgea

Londonska premijera dugoočekivanog 'Top Guna: Maverick' privukla je brojne obožavatelje orginala iz 1986. godine, među ostalima i princa Williama i Kate Middleton koji su bili i glavne zvijezde crvenog tepiha postavljenog na londonskom Leicester Squareu.

Priliku da upoznaju kraljevski par dobili su i glumci iz filma predvođeni 59-godišnjim Tomom Cruiseom, koji se i najduže zadržao u razgovoru s njima. A kada je trebalo krenuti prema dvorani, kako bi pogledali film, upravo je Cruise bio im pratnja te je uskočio i pružio ruku Kate Middleton, koja je zablistala u crno-bijeloj haljini s potpisom francuskog dizajnera Rolanda Moureta, koja joj je pristajala kao salivena.

  • +2
Kate Middleton, Tom Cruise Izvor: Profimedia / Autor: Dan Kitwood/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pripijenog kroja, spomenuta kreacija prvenstveno se isticala dizajnom ovratnika. Bijela tkanina na dekolteu predstavljena je u formi padajućih naramenica, a kako bi najveća pozornost bila upravo na haljini pobrinula se odabirom suptilnih dodataka. No, upravo zbog tog pripijenog kroja Kate se malo teže kretala, posebice po stepenicama, po kojima je bio razvučen crveni tepih.

  • +4
Kate Middleton na londonskoj premijeri filma 'Top Gun: Maverick' Izvor: Profimedia / Autor: Dan Kitwood/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako bi sigurno stigla do samog vrha stepeništa, prije ulaska u dvoranu, umjesto na ruku supruga, princa Williama, Kate se oslonila na onu ponuđenu od strane Toma Cruisea.

Njegovu inicijativu odmah su nahvalili korisnici društvenih mreža, koji su odmah istaknuli kako je Tom Cruise oduvijek bio pravi gentleman.