SVJETSKA, A NAŠA

Nakon premijera serije u Londonu i New Yorku, Zrinka Cvitešić glavna zvijezda na reviji Roberta Severa

30.03.2023 u 23:23

Bionic
Reading

Odjevena u crne hlače i bijelu košulju, preko kojih je imala zavezani crni baloner, glumica Zrinka Cvitešić nije mogla proći nezapaženo na reviji dragog joj prijatelja

Tijekom godina rada u Hrvatskoj, Zrinka Cvitešić surađivala je s mnogim domaćim dizajnerima, s kojima je u konačnici razvila i prijateljstvo, stoga ne čudi da se bez pogovora odaziva njihovim pozivima da uveličaju revije.

Bilo je tako i večeras u Zagrebu, gdje je Zrinka Cvitešić stigla nakon londonske, a potom i američke premijere svoje nove serije 'The Power', u kojoj glumi s Toni Collette.

Iako vjerojatno još ima puno za raditi na promoviranju serije poziv dugogodišnjeg prijatelja Roberta Severa nije mogla odbiti, a njezin dolazak na njegovu reviju izazvao je pravu pomutnju jer svi su poželjeli izmijeniti koju riječ s našom glumicom koja gradi svjetsku karijeru, ali i doznati iz prve ruke što se događa u Hollywoodu.

Zrinka Cvitešić na reviji Roberta Severa Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Zrinka Cvitešić bila je odlično raspoložena, pa je s većinom ljudi izmijenila po nekoliko rečenica. Zasigurno je bilo i puno upita o seriji koju je snimila, a u kojoj glumi moćnu Tatianu. U nedavnom intervju Zrinka je rekla kako postoje neki aspekti u životnoj priči Tatiane s kojima se može poistovjetiti, ali da je to bio iznimno težak zadatak.

NA REVIJI ROBERTA SEVERA

Lejla Filipović očitala modnu lekciju i pokazala da mala crna haljina nikada ne izlazi iz mode

Pogledaj galeriju

'Kao prvo, ne mogu se poistovjetiti s aspektom odrastanja bez ljubavi i osjećaja da moji bližnji nisu ponosni na mene jer sam odrastajući imala sve što mi je bilo potrebno. No mogu se poistovjetiti s trenutkom u kojem ti netko uništi snove. Imala sam 11 godina kada je počeo rat u Hrvatskoj. Morali smo napustiti obiteljsku kuću i pet godina živjeti kao izbjeglice. No bila sam borac i odlučila sam da imam dovoljno snage i talenta da bih došla do uspjeha. Moram reći i kako mi je bilo najteže skrivati emocije, biti hladna i zla. Tatiana je na mnoge načine potpuno drugačija od likova koje sam do sada igrala u karijeri.'