čarobna kombinacija

Matija Vuica otkrila nam je sve o haljini Zrinke Cvitešić u kojoj se pojavila na njujorškoj premijeri: 'Imala je još dvije u pričuvi'

24.03.2023 u 10:36

Bionic
Reading

Domaća glumica s uspješnom inozemnom karijerom, nakon Londona je doputovala u New York gdje je privukla pažnju u još jednoj odličnoj kreaciji. Zablistala je, i to doslovno, u svjetlucavoj maksi haljini naše cijenjene dizajnerice

Matija Vuica ovog puta je Zrinki Cvitešić spakirala bajkovite kreacije. Na premijeri znanstveno-fantastične drame 'The Power' privlačila je u haljini od kristala.

'Specijalno je rađena za nju za tu priliku, dakle nije prije postojala. Ranije smo se dogovorile kako bi trebala izgledati. Zrinka voli te na preklop haljine, a ova je s postavom od lagane svile i dubokim dekolteom, koji joj savršeno pristaje. Glamurozna je, ali decentna s tim dugim rukavima', rekla nam je Matija Vuica i nastavila:

  • +6
Zrinka Cvitešić Izvor: Profimedia / Autor: Cindy Ord / Getty images / Profimedia

'Nakon Londona koji je bio 'prigušena' varijanta glamura, druga pojavnost je trebala biti poput dive i čini mi se da smo u tome uspjele. Imala je tri varijante sa sobom, za svaki slučaj. Uvijek je opremim s više kombinacija, da energetski u trenutku odluči koju će odjenuti premda smo nekako najviše htjeli da odjene upravo ovu haljinu', otkrila je dizajnerica.

Privatno su bliske, štoviše obje dame su više puta istaknule kako su dobre prijateljice. 'Prepusti mi sve jer ima povjerenje. Uvijek se dogovorimo kako bi otprilike trebali izgledati njezini stajlinzi, a ja to već stilski budući da surađujemo dugi niz godina. Isprobale smo skupa već sve moguće varijante', kaže Matija.

  • +2
Londonska premijera serije 'The Power' Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia