nasmijat će vas do suza

Svi govore o nesvakidašnjem izdanju Josipe Lisac, ovih dana je pokazala vrtlarski look

25.03.2024 u 14:08

Bionic
Reading

Proljeće obilježava buđenje prirode – od cvrkuta ptica do procvjetalih biljaka, pa su mnogi jedva dočekali vratiti se u svoje vrtove i krenuti sa uređivanjem, sadnjom cvijeća. Kako to izgleda u istarskom vrtu našeg poznatog cvječara Saše Šekoranje, može se vidjeti na društvenoj mreži, no ovog puta je imao posebnu pomagačicu

Zagrebački umjetnik Saša Šekoranja dugogodišnji je prijatelj s glazbenom divom Josipom Lisac. Na svom Instagram profilu je podijelio video u kojoj je glavna zvijezda upravo ona budući mu je pomogla u radovima u vrtu.

Nije joj bilo mrsko s radnim rukavicama na rukama uhvatiti se u koštac s fizičkim radom. 'Teški poljoprivredni radovi', opisao je snimku na kojoj Josipa grabljama poravnava zemlju, zalijeva cvijeće i biljke, a sve prate njezine simpatične ekspresije lica koje su nasmijale brojne baš kao i trenutak kada se slučajno polila vodom i počela vrištati. Na kraju je i zapjevala.

Naša neponovljiva umjetnica nije prvi put pokazala koliko uživa u sličnim poslovima. Prije nepune dvije godine pohvalila se kako je pomagala u branju maslina. Mnoge je i tada oduševila snimkom u kojoj je pokazala svoju otkačenu stranu.

pogledajte atmosferu

Veličanstveno i dostojanstveno: Josipa Lisac priredila pravi praznik glazbe

Pogledaj galeriju