O UVREDI KOLEGICE

Josipa Lisac reagirala na društvenim mrežama: 'Povrijedili ste mene i mladu Aleksandru'

25.02.2024 u 11:41

Bionic
Reading

O navodnim izjavama koje je izrekla na račun srpske pjevačice Aleksandre Prijović, domaća glazbena diva odlučila je reagirati na društvenim mrežama

U prepunom Domu sportova, Josipa Lisac nedavno je održala koncert, a na TikToku osvanuo je video s nastupa u kojem govori da njoj u Areni Zagreb 'nije mjesto', što su brojni povezali s koncertima izvođača narodne glazbe koji pune Arenu, kao što je rekordnih pet puta pošlo za rukom pjevačici Aleksandri Prijović.

'Čitam posljednjih dana zastrašujuće riječi s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanijela Aleksandri Prijović... To nisu moje riječi.. Te riječi su izmišljene... One su vaše. Izuzetno su maliciozne i opasne. Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude! Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo! Povrijedili ste me. Istovremeno kroz vulgarne naslove povrijedili ste i mladu Aleksandru! Povrijedili ste ljude. Zašto?' napisala je Josipa u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu.

Nakon punih devet godina, Josipa Lisac 17. veljače održala je nastup u prepunoj maloj dvorani Doma sportova. Koncert je rasprodan više od mjesec dana uoči održavanja, a njime je zaokružila ciklus obilježavanja 50 godina od izlaska kultnog albuma 'Dnevnik jedne ljubavi'.

Mnogi su ga nazvali 'prvom ženskom rock pločom', a nezaustavljiva diva to je ovim koncertom, uz pratnju vrsnih glazbenika, potvrdila.

pogledajte atmosferu

Veličanstveno i dostojanstveno: Josipa Lisac priredila pravi praznik glazbe

Pogledaj galeriju