JASON DONOVAN

Svi ga žele za susjeda: Nekad popularni pjevač u donjem rublju brži i od vatrogasaca, odličnom reakcijom spasio susjedovu kuću

03.10.2019 u 15:08

Bionic
Reading

Australski glumac i pjevač, koji živi s obitelji posljednjih godina u Londonu, postao je doslovce preko noći heroj, a nakon što su se u medijima pojavile fotografije na kojima Jason Donovan u ranojutarnjim satima, odjeven tek u donje rublje, spašava kuću svog susjeda koju je zahvatio jaki požar

51-godišnji australski glumac i pjevač Jason Donovan, koji već godinama živi s obitelji u Londonu, oduševio je javnost svojim posljednjim pothvatom. Iako se događaj zbio još 22. rujna, tek je sada sve procurilo u javnost, a evo o čemu je riječ.

Jason Donovan je u ranim jutarnjim satima, tog 22. rujna, shvatio kako je kuću njegovog susjeda u londonskom Notting Hillu zahvatio jaki požar. Bez previše razmišljanja, izletio je iz svoje kuće odjeven tek u donje rublje, i požurio do susjedove vile, vrijedne 21,5 milijuna funti, i započeo gašenje s dva protupožarna aparata.

Glumac i pjevač na poprištu je bio i prije negoli su stigli vatrogasci, i zapravo je zahvaljujući njemu kuća spašena, a samog sebe ne smatra nikakvim herojem. Dapače, smatra kako bi to svatko učinio, a u krajnjem slučaju, i sam je bio svjestan da ukoliko ne zaustavi požar na susjedovoj kući, postoje velike šanse da se on proširi i na njegov obiteljski dom.

'Hvala bogu da nitko nije nastradao. Moram pohvaliti hitne službe koje su brzo reagirale. Jednostavno sam postupio kao što bi bilo tko na mom mjestu postupio', izjavio je naknadno Jason Donovan koji u Londonu živi sa suprugom Angelom i djecom, 19-godišnjom Jemmom, osmogodišnjom Molly i 18-godišnjim Zachom.

Nakon svega, našalio se i sam na svoj račun, pa je na Twitteru napisao: 'Ovo je dobar razlog zašto uvijek morate u krevet nositi pidžamu, a ono još važnije je da kod kuće uvijek morate imate aparate za gašenje požara na dohvat ruke.'

  • +2
Jason Donovan Izvor: EPA / Autor: DANIEL DEME

Inače, ovo nije prvi put da je Jason Donovan priskočio u pomoć nekome kome je potrebno. Ove godine, točnije u svibnju, pomogao je ženi koja se nedaleko od njegovog doma srušila na ulici, pružio joj prvu pomoć i bio uz nju, držeći je za ruku, sve dok nije stigla hitna pomoć.